"Українська правда" остаточно скурвилася...

Nov 25, 2011 12:17



Отакої...

Зайшов сьогодні десь на початку одинадцятої переглянути стрічку новин на сайті УП.
Прочитав свіже повідомлення про донецьких чорнобильців. І одразу написав у коментах (під ніком AMDavyXAM) побажання:

Хлопці, тримайтеся! Тільки більше не ставайте на коліна. Ніколи і не перед ким. Особливо перед окупантами. Треба не на коліна ставати, а брати за горло. Обома руками. І не "шісток", а особисто ЗЕКА. І всім разом. А інакше діла не буде. Слава Україні! ЗЕКА ГЕТЬ!

Аж десь хвилин через десять з радісним подивом побачив, що мій комент затерто, а аккаунт заблоковано. (Мій комент був другим, одразу слідом за ви*ером троля kukanofsky _ 25.11.2011 10:07. Комент від шалупанец _ 25.11.2011 10:30 з'явився вже пізніше - після того, як мій затерли). Пару місяців тому так само вчинили з моїм аккаунтом Наливайко, під яким я писав коменти багато років, починаючи ще з часів Кучми. В тому числі й набагато жорсткіші речі. Тоді я сприйняв це як прикре і випадкове непорозуміння. Але сьогоднішня подія навела на значно сумніші роздуми. Водночас, у тій самій стрічці абсолютно безкарно, без жодних тобі ускладнень, розважається ціла зграя жирних, відгодованих платних тролів.

Відтак виникають, принаймні, два запитання:
1. Що коїться з "Українською правдою"? Чи спецпідрозділ Хорошковського вже почав діяти?
2. Як за таких умов поводитися нам? Адже донедавна коменти на стрічці новин на УП були вільним і загальнодоступним майданчиком з чи не мільйонною аудиторією, де громадяни могли оперативно висловити своє ставлення до подій у країні й за кордоном і обмінятися своїми думками і пропозиціями. Як бачимо, на догоду ЗЕКУ зараз прихлопнули і її.

Що скажете, пані й панове?

свобода слова, цензура, Українська правда, коменти

Previous post Next post
Up