Leave a comment

Comments 11

Героям слава! ubi_bene1 October 14 2011, 21:37:41 UTC
А сьогодні разом зі мною вертались туркотливі жіночки, нестурботані і не особливо набурмосені чолов'яги і т.ін. (100% що не з мітингу), і багато таких. Таке враження, що в них зі мною різні реальності.

І свербіла мені така думка: їм всім чи хоча б частині ще прірву треба знущань пройти, щоб стали думати про протести...

Reply


Героям слава! poyeliku October 14 2011, 23:32:02 UTC
Добре,що виклав та змалював тамтешнi подiI,бо з новин на ТБ нiчого до путя не дiзна€шся. Виправлю трохи хиби звука свiженьким клiпом РутенiI з описом. Менi дуже сподобався.

До дня УПА творча студія БРАТСТВО-ПРОДАКШН презентувала музичний кліп на авторський рімейк пісні «Сотник Крук» групи «Рутенія». Відеоряд кліпу проводить паралелі між вояками УПА, сучасними контр-системниками та «одеськими кілерами»; катами НКВС, співробітниками МВС та СБУ. «Якби вояки УПА вели свою боротьбу сьогодні, прес-служба МВС називала б їх кілерами, найманцями та екстремістами. Цей кліп про те, як виглядають герої сьогодні», - прокоментував кліп один із його творців та ведучий презентації Дмитро Лінько. Презентація відбулася в арт-студії БРАТСТВА 13 жовтня 2011 року, напередодні дня УПА. Доля деяких акторів, які знялись у кліпі, трагічна - дехто переховується, дехто заарештований, когось вбито…

Reply

рімейк пісні «Сотник Крук» yes1111 October 16 2011, 23:31:31 UTC
Дякую за кліп. Вибачте, що довго не виходив на зв'язок: 14 жовтня, як прийшов зі свята, так і звалився з застудою. Ледве вимучив звіт, а потім вже стало геть не до писанини. Оце тільки трохи очухався, завтра вже побіжу далі, "за планом". Деякі паралелі у кліпі мені видаються доволі спірними - так само, як і додана сюжетна лінія "майора Дятла" під акомпанемент шансону. А от оригінальну версію цієї чудової пісні у нашому наметовому містечку добре знають, часто слухають і люблять:



Reply


Видужуй, друже! poyeliku October 17 2011, 08:04:08 UTC
Не переймайся своIми вiдповiями,все ж зрозумiло що часу де набратися,та ще й хлороба.Не забув,що ми на "ти" перейшли? та й не набагато я старша вiд тебе.)
А клiп то я виклала тому, що свiженький вiд "РутенiI". Аллюзiй тамтешнiх не дуже зрозумiла,але ж то зi спiвучастi "Братства" знято,то й, як усе Iхн€, щось та поперек здорового глузду ляже.Ну,ти розумi€ш.
А твiй варiант по виконанню Крука незрiвнянно кращий.Кiлька разiв переслухала - беру собi у закладки.Знаю,ще знадобиться.Дякую тобi.

Reply

Re: Видужуй, друже! poyeliku October 17 2011, 08:12:10 UTC
А,забула ще: послухала Фарiон в ю-тюбi,блискуче,хоча я до неI завжди з осторогою вiдношусь.Як би ти не написав про II cgiч, сумнiваюся,щоб витрачала свiй час на прослуховування та заглиблювання в трохи оновлену позицiю "Свободи".
Так що виписуй зрiдка деталi про iншi сили та Iхнiх гетьманiв)
З повагою.

Reply

про iншi сили та Iхнiх гетьманiв yes1111 October 17 2011, 08:26:30 UTC
Дякую за добрі слова і побажання. Власне, зараз все вже практично нормально, повернувся на роботу без помітного дискомфорту. А щодо позицій різних "гетьманів" (зі зрозумілих причин беру в лапки, тільки хай не ображаються!) можна досить докладно прочитати в Олени Білозерської (дивовижно сумлінна і працелюбна дівчина!):
http://bilozerska.livejournal.com/526882.html

Цілком імовірно, і деякі відеозаписи на трубі вдасться розшукати. Я ж у п'ятницю ледве приплівся додому, поміряв температуру - 37,6, з квадратною головою вимучив звіт, та й звалився у ліжко. Помітно полегшало тільки в неділю після обіду.

Reply

Re: про iншi сили та Iхнiх гетьманiв poyeliku October 17 2011, 08:38:11 UTC
Та читаю я працелюбну Олену у флентi,але ж там,часом, "свободна" заангажованiсть звiдусiль прогляда€.А виваженоШ позицiI до них у мене ну нияк не складеться,тому хочеться свiжоI думки вiд паралельних полiтсил. А на твоI очi i розум покладаюсь повнiстю,зовсiм не роздумуючи i,бачу,що не помиляюсь в цьому.

Reply


Leave a comment

Up