Все, що маю - це оця стіна..

Apr 29, 2010 21:11

Моєму татові скоро буде 56 років. Він, не вагаючись, кинувся проривати ланцюг омонівців, коли підписували самі знаєте що - і на якусь мить йому це вдалося! Можна було пробігти далі - був шанс! Але з ким? Нікого поруч ( Read more... )

Leave a comment

Comments 6

aarkhangel April 29 2010, 18:26:34 UTC
гм.. у мене складні почуття стосовно тих подій ) часом хочеться, щоб не було кордонів, митниць, бюрократів і решти обмежень. Щось на кшталт союзу з Білоруссю. Не думаю, що всі б росіяни кинулися в Україну, чи б Українці в Росію. Але мені це б спростувало життя.
Стосовно Севастополя й газу нічого не скажу. Хіба що таке враження, що обдурили обидва народи. Бо купили той флот коштом звичайних людей, яким зараз підвищать ціни на газ. Але для Росії то типовий випадок.
А в Україні. Яка єдність. В кожного свої інтереси. І що найгірше в тих, хто має очолювати людей теж свої політичні ігри, люди їм до сраки (вибачте).
Держава Україна існує, а української держави немає (с) - не моя фраза.

Reply

ya_sun_ya April 29 2010, 18:41:17 UTC
То, може, на хріна взагалі та незалежність? Краще назад - у совок? Ну, щоб без кордонів і зручніше їздити:)?
Ти ж знаєш українську історію краще за мене - добре знаєш, чим усі союзи з Москвою для України закінчувалися.
Невже для тебе "політика дешевої ковбаси" - це єдина цінність? А всякі там голодмори-геноциди, національна гідність і т.п. - то так, тьфу, якісь дрібнички...

З.І. Якщо політики маніпулюють якимись ідеями - це свідчить проти них (політиків), а не проти ідей, якими вони маніпулюють.

Reply

ya_sun_ya January 28 2015, 10:20:36 UTC
Трирічна дівчинка залишилась без ноги після обстрілу терористами Маріуполя

http://www.informator.su/tryrichna-divchynka-zalyshylas-bez-nohy-pislya-obstrilu-terorystamy-mariupolya/

А твоя дівчинка в цей час ким - принцескою була, сніжинкою?.. Дуже рада за вас... А що буде з моєю Ксюшею - я не знаю... Тільки Бога молю.

(В Маріуполі у мене кращі друзі... Їм просто пощастило, що лишились живі)

Як ти можеш жити в Росії після цього?! Жити і мовчати?

Якщо ви там не прокинетесь і не почнете протестувати - отаких покалічених дітей буде більше й більше....

Що вони зробили там з тобою, Алла?!! Чому ти не віриш і мовчиш?

Думаєш, я "агент госдепа"? )) Це було б смішно, якби молоді хлопці і діти не лишались каліками... ВОНИ СТАЮТЬ КАЛІКАМИ ЧЕРЕЗ ЗБРОЮ ТВОЄЇ КРАЇНИ!!!

Це правда, від якої ти не сховаєшся! НІКОЛИ!

Згадай "Вибір Софі".

Reply

ya_sun_ya January 28 2015, 10:24:20 UTC
"Держава Україна існує, а української держави немає" ?
Якщо це і так - то тільки через Росію, яка всю свою історію старалась (і зараз старається особливо!), щоб України як держави не існувало взагалі.

Reply


aarkhangel April 29 2010, 21:44:08 UTC
чому назад у совок, Європа теж вирішила, що їм без кордонів якось зручніше ) але це рішення теж має свої наслідки, які ми зараз бачимо
не розумію, до чого тут ковбаса

Reply

ya_sun_ya May 1 2010, 17:23:03 UTC
Ха, так Європу Путін поїдати, тобто інтегрувати, поки що не збирається... Європа ж для Росії не "молодший брат", а "чужа тьотя".
А "політикою дешевої ковбаси" я називаю підхід, коли все розглядається з позицій комфорту. Ну, тобто замість якоїсь незрозумілої національної гідності чи державної цілісності - цілком реальний дешевий газ і т.д і т.п.
А термін я сама придумала - коли одна людина доводила мені, що за Брежнєва все було чудово, тому що в магазинах було повно дешевої ковбаси (а те, що саме тоді в таборах мордували Стуса - то так, якісь абстракції)
Ну, я-то знаю, що це не твоя політика:)
Просто у нас тут розпач такий у зв’язку з останніми подіями:(((
Я вже серйозно хочу до Львова переїжджати...

Reply


Leave a comment

Up