5 причин поїхати в аква-тур “Скупайся в Закарпатті”

Mar 21, 2014 16:26


1. Ви вже були на Закарпатті...
... тоді цей тур саме для вас! Вам сподобалася природа, архітектура, люди, які там живуть? Ми впевнені, що так! Тому ця поїздка розроблена таким чином, щоб ви якнайкраще відпочили в улюбленому місці та сповна насолодилися проведеним часом. Якщо ви ще не були в Закарпатті - то це прекрасна нагода закохатися у цей край.
2. Чудова можливість відпочити.
Ненасичена програма, достатня кількість часу на кожному об'єкті, короткі переїзди між об'єктами, комфортний транспорт - все це дозволить вам якнайкраще забути буденні клопоти та сповна насолодитися відпочинком.
3. Покращите здоров'я та збережете молодість.
У програму поїздки включено найкращі термальні комплекси Закарпаття з мінеральною водою, яка корисно впливає на шкіру, нігті, волосся, опорно-руховий апарат, кровоносну та нервову системи. Омолодитися або зберегти свою молодість матимете можливість біля “Джерела краси” в санаторії Карпати та під час варіння в чані у Лумшорах. Цілющої водиці можна буде ще набрати у селі-курорті Поляна та у бюветі відпочинкового комплексу “Косонь”.
4. Не потрібно закордонного паспорта, візи та іноземної валюти.
Для чого витрачати час та гроші на Баден-Баден, Францішкові лазні чи Карлові Вари якщо можна чудово відпочити за вихідні у нас на Закарпатті з відчуттям, що побував за кордоном. Адже в Берегівському районі (де ми ночуємо) розмовляють угорською, живуть за середньоєвропейським часом, обслуговування та умови багатьох комплексів є одними з найкращих в Україні.
5. Відчути Закарпаття сповна.Найкращі вина Закарпаття від лицаря винного ордена святого Венцела, колоритні угорські, словацькі та українські страви закарпатської кухні, побут та культура місцевих мешканців на вас чекають під час відпочинкового аква-туру «Скупайся в Закарпатті».

Сторінка туру:http://timetotravel.in.ua/tours/akva-tur-v-zakarpattya/

гарний настрій

Previous post Next post
Up