Гемоглобін - це чудово, але при підвищеному рівні цукру в крові їх, мабуть, не можна їсти? (Це я мамі щось намагаюся підібрати, а в неї хоч і 2-го типу інсулінонезалежний, а все ж 6-7 одиниць...) Будь ласка, якщо у Вас є щось аналогічне, але для діабетиків, то розкажіть.
родзинки справді не можна діабетикам :( і я нічого не пораджу, бо тут велика відповідальність - тільки лікар може все зважити.
із несолодкого гарно підвищує гемоглобін - кропива, але я теж не знаю чи можна її діабетикам. але знаю, що кропиву не можна людям із підвищеною кількістю тромбоцитів (з так званою "густою кров’ю) та схильним до тромбозів.
коротше - це та ситуація, де має консультувати спеціаліст, а не профан :(
із підвищеною кількістю тромбоцитів (з так званою "густою кров’ю) та схильним до тромбозів. Так-так, саме воно... Добре, що ми ще не почали курсу кропиволікування.
Comments 3
Reply
і я нічого не пораджу, бо тут велика відповідальність - тільки лікар може все зважити.
із несолодкого гарно підвищує гемоглобін - кропива, але я теж не знаю чи можна її діабетикам. але знаю, що кропиву не можна людям із підвищеною кількістю тромбоцитів (з так званою "густою кров’ю) та схильним до тромбозів.
коротше - це та ситуація, де має консультувати спеціаліст, а не профан :(
Reply
Так-так, саме воно... Добре, що ми ще не почали курсу кропиволікування.
Reply
Leave a comment