Знову про гемоглобін - родзинки

Jun 10, 2011 18:37

Цей рецепт теж давній - від тої пори, коли мама почала хворіти ( Read more... )

аптечка, смачні ліки

Leave a comment

Comments 3

tin_tina June 10 2011, 16:42:36 UTC
Гемоглобін - це чудово, але при підвищеному рівні цукру в крові їх, мабуть, не можна їсти? (Це я мамі щось намагаюся підібрати, а в неї хоч і 2-го типу інсулінонезалежний, а все ж 6-7 одиниць...) Будь ласка, якщо у Вас є щось аналогічне, але для діабетиків, то розкажіть.

Reply

xpywuk June 14 2011, 15:36:33 UTC
родзинки справді не можна діабетикам :(
і я нічого не пораджу, бо тут велика відповідальність - тільки лікар може все зважити.

із несолодкого гарно підвищує гемоглобін - кропива, але я теж не знаю чи можна її діабетикам. але знаю, що кропиву не можна людям із підвищеною кількістю тромбоцитів (з так званою "густою кров’ю) та схильним до тромбозів.

коротше - це та ситуація, де має консультувати спеціаліст, а не профан :(

Reply

tin_tina June 14 2011, 15:38:04 UTC
із підвищеною кількістю тромбоцитів (з так званою "густою кров’ю) та схильним до тромбозів.
Так-так, саме воно... Добре, що ми ще не почали курсу кропиволікування.

Reply


Leave a comment

Up