За 400р это конечно вообще замечательно. Я тоже не решался брать из-за сахара. Но вот решил что надо восстанавливать проблемы в сладких винах тоже ). По поводу гастрономии, штука сложная. Наверно первое что приходит в голову пряная,кисло-сладкая азиатская кухня. Также можно попробовать с не очень сладкими и не очень плотными по структуре десертами. Производитель вообще предлагает на аперитив. :) Вино достаточно легчо пьющееся и свежее, поэтому может быть.
Дегустировала это вино 1,5 года назад. Роман, ваша оценка - 89, моя - 88. Или моя впечатлительность убывает потихоньку, или ваше вино - на пике формы.) Если не затруднит, потенциал к выдержке назовите, пожалуйста.
Ольга, вы иногда так спрашиваете меня, как будто я Паркер :) Потенциал сладких вин высокого качества мне оценить сложно. Я до них только-только до зреваю. Поэтому давай-те лучше почитаем что сам Паркер думает по этому поводу:
"Speaking as I was (see under this year's 'Soil to Soul' coverage) of potentially long-lived residually sweet Stub wines, his 2010 Niersteiner Bruckchen Riesling Kabinett reveals a nearly identical gross chemical analysis to the 'Soil to Soul' blend, though with marginally even higher acidity. Grapefruit, orange, quince, Persian melon, and white peach in succulent, yet almost electrically-charged profusion are palpably underlain with chalk that (at least metaphorically) corresponds to the make-up of this under-appreciated site just south of Nierstein the village. You'd be hard-pressed to find a better example of high-wire balancing or vivacious generosity of fruit even on the Mosel, and I fully expect that this outstanding value will delight for a dozen or more years."
Comments 17
К чему, кстати, его с таким сахаром порекомендуете?
Reply
Reply
Роман, ваша оценка - 89, моя - 88.
Или моя впечатлительность убывает потихоньку, или ваше вино - на пике формы.)
Если не затруднит, потенциал к выдержке назовите, пожалуйста.
Reply
"Speaking as I was (see under this year's 'Soil to Soul' coverage) of potentially long-lived residually sweet Stub wines, his 2010 Niersteiner Bruckchen Riesling Kabinett reveals a nearly identical gross chemical analysis to the 'Soil to Soul' blend, though with marginally even higher acidity. Grapefruit, orange, quince, Persian melon, and white peach in succulent, yet almost electrically-charged profusion are palpably underlain with chalk that (at least metaphorically) corresponds to the make-up of this under-appreciated site just south of Nierstein the village. You'd be hard-pressed to find a better example of high-wire balancing or vivacious generosity of fruit even on the Mosel, and I fully expect that this outstanding value will delight for a dozen or more years."
То есть "дюжина или больше лет" :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment