Маленькие уроки Большого Папы

May 20, 2011 14:20

А не кажется ли вам, что женщины для своих любимых мужчин такие, какие есть, - ласковые, понимающие и заботливые, - благодаря своим папам? Ведь еще с молочных зубов маленькие девочки учатся распознавать, какие они - настоящие мужчины. И какие они, эти мужчины, когда любят ( Read more... )

мысли, бытность моей самости, мир моей самости, папа

Leave a comment

Comments 6

spring625 May 20 2011, 12:58:52 UTC
Здорово, когда папа такой ))) Но не у всех случается )))

Reply

voronaja May 20 2011, 15:14:40 UTC
да, знаю) мне наверное повезло) да и понимать мужчин я стала только после того, как припомнила, как вел себя отец в разных ситуациях...

Reply


0_zhu_0 May 31 2011, 10:08:21 UTC
мій тато завжди мені чесав волосся. то ж і тепер, коли вже 30років не за горами, я все одно, коли приїжджаю до батьків, тулюсь до нього на диван з гребінцем. і хоча руки в нього важкі і великі, це якийсь вже ритуал від якого відмовитись просто неможливо.

В твоєму пості дуже близька мені тема "«ты свободна поступить, как тебе хочется, потому что я в тебя верю, ты умная, сильная и красивая"
ніхто так в мене не вірить як мій тато. От парадокс. Мама часто повторює, ой не лізь, ой це тобі не по зубах, ой завелику планку ти собі ставиш, не видумуй...і не тому що вона мене не любить, а тому, що для мами -я дитина, беззахисна, наївна і слабка. Вона просто не хоче щоб потім було розчарування, сльози і комплекси. тато також цього не хоче, але саме він говорить "ну так чого ти сидиш? бачиш ціль то йди до неї! потрібна допомога? скажи яка, ми підтримаємо! Всі з чогось починали...
От після таких слів, розумієш, що саме це і є найважливіша допомога і підтримка...
А ще, не соромлюсь а навіть пишаюсь. коли мама говорить "От уже ж... татова доця

Reply

voronaja May 31 2011, 20:23:38 UTC
так! і я - татова доця! і я також пишаюсь цим)
особисто в мені - саме тато формував характер і всі бійцівські якості від нього) звичайно, якась м'якість, жіночність також необхідні для життя, проте без татового впливу не було і зростання в моєму житті, було б напевно, якесь тепле сідало та інтереси - не далі порогу...Хвала батькам!

Reply


Благодарю за статью eltonefem June 10 2011, 00:21:03 UTC
Благодарю за блог
... )

Reply

Re: Благодарю за статью voronaja June 14 2011, 16:34:26 UTC
благодарю Вас!

Reply


Leave a comment

Up