(Untitled)

Aug 29, 2005 17:25

Vandaag mijn tante opgehaald. We hadden elkaar al in geen jaren meer gezien. Ik zal de schuld maar aan het enthousiasme toekennen maar ze zei:"Goh, wat ben jij uitgedijt zeg! Lekker gezond ( Read more... )

family

Leave a comment

Comments 4

evalien August 29 2005, 16:25:56 UTC
Jezus, daar word je ook niet blij van. Ik heb 2 neefjes die me sedert hun 3e en 6e jaar niet gezien hebben. Laatste keer dat ik ze zag wisten ze niet eens dat ik bestond.

Mijn oma (die dood is) vond dat ik op iemand uit Flying doctors leek...

Reply

von_rudolf August 29 2005, 16:35:44 UTC
Ach, Ik weet het te relativeren. Van de andere kant weet ik ook wat de waarheid is. Vergeleken met vorig jaar ben ik inderdaad dikker geworden :-(
Ik weet ook niet hoe lang ik het nog volhoud om sportschool gebeuren uit te stellen. Meer bewegen enzo. Misschien moet ik er maar eens op gaan letten dan. Hopelijk ook geen bouwvakkersvergelijkingen meer ;-)

Flying docters? Wie dan. Ik keek het vroeger....

Reply

evalien August 30 2005, 06:27:43 UTC
afvallen is niet makkelijk en zeer onplezierig. Ik zoek trouwens ook nog steeds een sport die ik niet vervelend vind. Naast fietsen en wandelen vind ik die langlaufmachines fijn. Zal wel duur zijn.

Ik keek dus nooit naar flying doctors, dus geen idee.

Reply

von_rudolf August 30 2005, 06:53:18 UTC
Ja, En dat zijn ook dingen waar ik me nooooit mee bezig heb gehouden. Een ander probleem is is dat goedkoop voedsel vaak ook slecht is. Ik denk dat bewegen de oplossing is. Heb ik te weinig gedaan afgelopen jaar. Bij mij staat fietsen ver bovenaan. Maar dan wel op een echte fiets. Ik wil wel ergens anders zijn na een grote inspanning. Misschien donderdag scheveningen strand. Is dat even ver als hoek van holland? Een goeie fiets zou ook fijn zijn. (ik heb nog steeds een s-vorm in mijn voorvork. En ik ken twee mensen waarvan de voorvork spontaan doormidden is gebroken...)

Reply


Leave a comment

Up