Leave a comment

Comments 4

ssolo_mia May 14 2010, 23:25:52 UTC
Вов. Ти знову згадав про цього фільма, Володику: ми якось вже, наприкінці жовтня, вели про нього мову в одному з твоїх жовтневих чи й листопадових записів. Пам'ятаєш? І про Джеремі Айронса згадували, і про Сибіллу, вірніше, її фразу про "світло між закоханими". Ти ж не "забув"?;) Минулої ночі (в тебе) і мого пізнього вечора ми знову дивилися цей фільм разом, як і колись, як лише цей фільм вийшов у прокат: в тому маленькому кінотеатрі в Колдвеллі на Блумфілд Аве в червні 2005 року. І знову те світло, про яке згадувала принцеса, між нами розчинялося - ти ж відчув це, правда? Не знаю, як ти, а я відчула: і тоді в тому кінотеатрику, і вчорашнього пізнього вечора...
І яку чудову пісню ти запостив разом з відеокліпом - наче навмисне для мене і про мене: я всі, без винятку, слова, що в ній, повторюю щоденно... Всі-всі, окрім другого рядка із першого абзацу.
"я вірю в тебе, я все віддам, лише б знайти тебе, я мушу бути з тобою, щоб жити, щоб дихати.. дивлюся в дзеркало і бачу там твоє лице.."

Reply

volodymyr_ant May 15 2010, 22:27:44 UTC
згадав, згадав. і ту розмову згадав. або ж не забув :)
ми хіба його в Колдвелі дивилися? :)
мені ж пісня подобається - тому доречно було її разом із кліпом з фільму від нотаткою про фільм пустити :)

Reply

ssolo_mia May 15 2010, 22:44:23 UTC
Ну, ти даєш - забути де й коли дивилися ми фільм! Я, як зараз пам'ятаю: в Колдвеллі навпроти 506-ої дороги (вона ща називається Roseland Ave) є кінотеатр "Clearview's Caldwell Cinema 4" на 315 Bloomfield Ave - ти що, забув?! Це ж було 4 липня на День Незалежності: вдень ти десь з Франкі возився, а під вечір ми його в ресторан повезли, Еллені називається, на тій же вулиці і не так далеко від дому. Ти ще йому вина дав - не один келих, а трохи більше. А потім дома ще кісточку цукру дав з діморролом - я ще здивувалася - звідки у тебе в Америці кістковий рафінад взявся ;)
А потім ми пішли до кінотетру, не поїхали,а саме пішли. Ти хіба забув? Забув, який той вечір гарний був? А потім, як ми повернулися, то ще дивилися файєрворки з порчі...

Reply

volodymyr_ant May 15 2010, 22:50:53 UTC
ну, добре-добре, я згадав. давай про це десь в ІМ - одному чи другому. ок?:)

Reply


Leave a comment

Up