F*cking Wisdom Teeth

Jun 27, 2006 10:43


Na, frissítenem kell nekem is, most úgyis annyi minden történt velem.
Visszafele haladva az időben, előszöris voltam tegnap panoráma röntgenen. Még múlt héten kedden utalt be Jinx dokinője. Mellesleg ingyen leszedte a fogkövem. Csodás!
Szóval szépek is meg jók is a fogaim egyetlenegy kis gecót leszámítva. A következő ábra igazán jól szemlélteti, ( Read more... )

Leave a comment

Comments 23

lachyx June 27 2006, 11:38:34 UTC
dolgoztam a kertben. azt hittem kapaltal vagy ilyesmi, erre nem. :D
Futas jo otlet, asszem en is csinalok majd vmi ilyesmit, ha vege ennek a stresszes idoszaknak. :\

Sztem, ha szokott fajni a fogad gyakran, akkor inkabb kapjak ki, az meg mindig kevesbe szar, akkor legalabb csak egyszer faj egy ideig : )

Reply


lachyx June 27 2006, 11:39:22 UTC
ja es kepet kerunk a hajadrol!

Reply


silver_ivy June 27 2006, 11:52:36 UTC
ne aggodj, nekem legalabb 2 ev volt mire kinott a bolcsessegfogam. szal egy ideig meg nem lesz gaz vele az tuti.

Reply

nervous_cuts June 27 2006, 13:42:11 UTC
Vera, _ez_ a bölcsességfog nem fog kinőni. Soha. Merthogy idétlen módon nem lenntről felfele kezdett el terebélyesedni, hanem el van fordulva, és hátulról áll előrefele. Tehát ha nő is, akkor előrefele indul el. Fekvő helyzetben. Max annyi történhet, hogy ha tovább nőne, akkor elkezdi tolni előre a teljes fogsort. Akkor ki kell venni. Egyébként meg ott vigyorog benn az állkapocs belsejében benőve :)

Reply

silver_ivy June 27 2006, 18:02:54 UTC
igen ertettem, nem vagyok hulye...
arra celoztam, h barmerre mozog is, az eleg lassan tortenik, igy valszeg nem fog semmilyen gondot okozni par heten v honapon belul.

Reply

almost___normal June 27 2006, 19:56:25 UTC
de. símán. az van, hogy pontosan mivel be van nőve, ha egy picit mozdul, már az is fáj. nekem kb háromhavonta bemoccan, se előre, se hátra, csak éppen jelzi, hogy van. legutóbb fel is duzzadt tőle az arcom. egy picit. de kb olyan érzés volt, mintha jó alaposan fültövön vágtak volna.
arról nem is beszélve, hogy az egyetlen kinőtt bölcsességfogam úgy nőtt ki kb egy hét alatt, hogy észre sem vettem. csak abból h elöl fájt a két középső, és láss csodát, már nem is úgy állt, mint előtte. szal az csak a te szerencséd, hogy jól áll, és lassan nőtt. jó neked.

Reply


nervous_cuts June 27 2006, 13:40:30 UTC
1. Fél év múlva nem a bölcsességfogad röntgenezik újra, hanem azt, aminek a röntgenjén a doktornő egy szuvasodást vélt felfedezni. A vízszintes bölcsességfogaddal nem fognak többet semmit csinálni, csak ha te elmész orvoshoz hogy vegyék ki, mert fájóan erősen nyomja a többit.

2. Utah Saintsre nem kell visszaérnünk, mert elnéztem, és pénteken van. Szóval ha minden igaz, pénteken US, szombaton Pozsony. És elvileg nem jövő szombaton, hanem most szombaton megyünk, nem?

Reply

silver_ivy June 27 2006, 18:04:03 UTC
U.S. most penteken van, igy erdekesen fogtok reggel elindulni szombaton :S

Reply


almost___normal June 27 2006, 14:58:50 UTC
igen, utah saints most lesz pénteken :DDDDDD
azért ezt a pozsonyi indulást beszéljétek ám meg, nehogy csak visszaúton találkozzatok :)

egyébként együttérzek, csak duplán, nekem mind a két alsó bölcsességfogam ugyanígy nőtt. illetve nem nőtt hanem ... oda lett. úh mostmár csak bátorság kéne, és elmenni kivetetni, mert ha ez eccer elkezdene nőni, de nem tud... a felső fogsoromat a jobb felső már volt szíves összenyomni, hogy rohadjon meg. illetve nehogy megrohadjon, mert az bazeg fájni fog. és még csak nem is jól nőtt. a fasza az lesz, ha erre még rájön a bal felső is. na a lényeg az h halál a rosszul nőtt bölcsességfogakra!

Reply


Leave a comment

Up