Моє нейролінгвістичне програмування (upd. 27.03.2018)

Aug 30, 2020 10:32

upd. 27.03.2018
Розум обмежує рамки реального заради нашого блага.

upd. 09.02.2018
Якщо людина обирає стабільність - вона отримує занепад. Якщо людина обирає розвиток - вона отримує стабільність. Якщо людина мріє і ставить нездійсненні у теперішньому часі цілі - вона отримує радість від руху до цих цілей вже і зараз.

upd. 10.03.2017
Дякую Господу Богу, мамі та батькові за те, що я живий. Дякую Катеринці, за те, що вона є в моєму житті. Дякую собі за те, що розвиваюся, розважаюся та відпочиваю.

upd. 04.01.2017
Фраза-парадокс: найбільшою помилкою є вважати, що ти робиш помилки.

Абсолютно нічого не має значення до того моменту, доки ти сам не почнеш надавати чомусь значення.

Нова суспільна норма починається з однієї людини - самого себе.

upd. 02.01.2017
Всьому свій час для кожного з нас.

upd. 07.11.2016
Коли людина щаслива - час для неї летить дуже швидко. Вона завжди у русі, бо ставить ціль перед собою і до неї йде незнаними стежками. Натомість нещасна людина відчуває тягучість часу і ладна робити будь-яку дурість - лиш би вбити цей дорогоцінний ресурс.

upd. 11.04.2016
Наше минуле і наше майбутнє створюють різницю потенціалів, яка рухає вагонетку нашого теперішнього життя по шляху. В залежності від того, як ми думаємо - ця вагонетка може рухатись в різних напрямках, або взагалі стояти, якщо ми не окреслимо цілі до яких хочемо рухатись. Якщо ми розчаровуємось в собі, то починаємо займатися самокопанням та рухатися назад по темних тунелях нашого минулого. Якщо ми маємо впевненість в своїх силах та завтрашньому дні, то рухаємось вперед до свого світлого, чітко окресленого майбутнього. В якому напрямку рухатись, чи простоювати, залежить тільки від нас. Ми можемо копатися в собі, витягувати старі спогади та свій негативний життєвий досвід, та борсатися у цьому болоті довго та нудно. Однак не в наших силах щось змінити в минулому. Ось що точно в наших силах, це прийняти себе такими, як ми є в даний момент, не критикувати себе та не діставати з шафи свої старі скелети і стати на шлях саморозвитку. І працювати над собою кожного дня по-трошки, по краплині. Тоді з кожним днем рівень вашої енергії буде зростати разом з жагою до життя. Минуле та майбутнє зійдуться в одній точці сьогодення. В точці реалізації ваших думок.

upd. 19.03.2016
Від перешкод на нашому життєвому шляху ніде не дітися. Вони постають перед кожним із нас. Та в наших силах зробити з цих перешкод дещо інше - випробування. Головне в цій справі - підготуватися до них самому, а не чекати коли вони (перешкоди) шарахнуть вас по голові. Але ж ми, люди, не відаємо, що з нами буде у майбутньому. Тож як підготуватися до можливих випробувань вже зараз? Все дуже просто - є для цього універсальний рецепт. Займіться саморозвитком у всіх сферах вашого життя.

Для початку займіться власним здоров'ям. Вилікуйте теперішні болячки, або назбирайте достатньо інформації щодо вашого стану і неможливості його змінити та прийміть це як даність, від якої вам ніде не дітися. Введіть в своє життя помірні фізичні навантаження. Робіть ранкову зарядку щодня. Це буде, перш за все, тренування для вашого мозку, ніж для всього тіла в цілому. Ви можете гори перевернути, якщо захочете, але без цих тренувань ваш мозок не дасть вам цього зробити, бо не повірить у власні сили.

Не маєте часу зранку для подібних занять? Почніть з малого. Наступного дня поставте будильник на хвилину раніше та присвятіть цей час одній вправі - розминці шиї, до прикладу. І повторюйте цю вправу кожного дня. Прийде момент коли ви захочете більшого і почнете ставити будильник на більш ранішній час та робити додаткові вправи. З часом вам захочеться розширити арсенал вправ і ви звернетеся до професіоналів за порадою. Так ви станете на шлях фізичного розвитку.

Та крім цього потрібно ще й займатися розумовим розвитком. Кожного дня черпайте нову інформацію для роздумів з книжок, газет, журналів. Збагачуйте свій словниковий запас, розширюйте свої межі пізнання цього світу. Прекрасним варіантом буде почати вчити якусь іншу мову, щоби потім, в майбутньому, читати різних цікавих авторів в оригіналі та побачити цей світ через другомовну призму світосприйняття. Це буде безцінний досвід, який вам обов'язково пригодиться в різних життєвих випробуваннях.

Розширюйте своє коло спілкування та його глибину. Вам завжди будуть в пригоді люди, які будуть поруч із вами, навіть у самі важкі для вас часи. Як же розширити це коло? Будьте собою та не бійтесь цього. Прийміть себе таким (такою), як ви є і люди потягнуться до вас. Любіть себе, будьте чесними з собою і настане час, коли ви так само будете щиро і від душі відноситись до навколишніх. Вони на підсвідомому рівні відчуватимуть щирість ваших слів і захочуть взаємодовіритись вам.

Відшліфовуйте на вдосконалюйте свої професійні навички. Виконуйте свої обов'язки з максимальною ефективністю. Ведіть себе порядно у колективі. Запропонуйте своєму шефові найти для вас курси підвищення кваліфікації, якісь тренінги по роботі з клієнтами, тощо. Переконайте його, що це прекрасна інвестиція у майбутнє, яка повернеться сторицею.

І все це принесе свої плоди. Варто лишень довіритись своєму внутрішньому Я, та стати на тверді ноги впевненості в сьогоднішньому дні і у вас все вийде. Настане момент, коли ви відчуєте, що контролюєте своє життя, та з легкістю йдете по ньому кожної миті, яку вам подарував наш Господь Бог. І не буде більше перешкод. Будуть лише випробування, які ви з легкістю пройдете.

Всіх благ нам.

upd. 14.03.2016
Не бійтеся контрольованих снів. Ми проводимо у сні третину свого життя, то чому з цього не зробити цікаву розвагу? Рецепт дуже простий: для початку треба збільшити кількість снів, які ми запам'ятовуємо. Для цього потрібно не йодовану кам'яну сіль насипати у тканину (хустину), та зав'язати вузлом. Цю торбинку треба покласти десь біля голови: під ліжко, або біля подушки. Випари солі та віра у їх ефективність (що головніше) дозволять вам бачити ще більше яскравих снів та пам'ятати про них зранку. Наступним етапом у справі контрольованих снів стане введення нейролінгвістичної практики під назвою "якоря". Вона полягає у тому, що кожного разу коли ви згадуєте про контрольовані сни, то маєте ущипнути себе та сказати про себе: "Прокинься, ваше ім'я". Через деякий ваша свідомість навчиться самостійно "прокидатися" від сну наяву і тоді до вас прийде розуміння, що ви прокинулися уві сні. Все решта вже буде залежати від вашої фантазії та потаємних бажань. На початках ви ненадовго зможете прокидатися уві сні, і через втрату концентрації будете уже реально прокидатися. Та саме цікаве у цьому буде те, що знову заснувши ви опинитесь у тій же ситуації з тими же декораціями і зможете продовжити свої експерименти. Не бійтеся не прокинутися, будучи у контрольованому сні - зранку вас розбудить ваш будильник і ви у прекрасному настрої та повні сил почнете новий для вас день.

upd. 04.03.2016
Кожного з нас в юності вчили: "Думай перед ти, як говорити". Кожен сприйняв і втілив цю істину в життя по-різному, та в кінцевому результаті в свідомому віці ми таки навчилися говорити те, що ми думаємо "на льоту" - без затримки. Це стало невід'ємною частиною нашого єства. Те ж саме відбулося з нашими звичками, реакціями, переживаннями. Вони стали автоматизованою частиною нашого Я. І з часом ми зупиняємось у своєму психоемоційному розвитку, бо поради ззовні ми відкидаємо в силу віку та сиромудрості, а самі не маємо інструментів для саморозвитку. В результаті ми залишаємось один-на-один у своїй заскорублій мушлі зі своєю рутиною і більш нічим. Та не варто впадати у відчай - коли прийде час та розуміння, що щось відбувається не так, ви знайдете сили, щоби змінитися. Ваші недоліки та автоматичні звички, реакції та переживання стануть прекрасним матеріалом для самовдосконалення.

Ви являєтесь центром свого Всесвіту і ніхто інший. Не давайте нікому переконати вас у протилежному. Все через що ви пройшли - це ваш особистий безцінний досвід. Усі перешкоди, що будуть вам попадатись на життєвому шляху у майбутньому - ви подолаєте. Вже і зараз просто радійте тому, що ви існуєте і що маєте можливість читати ці рядки і осмислити їх по своєму. Будьте ще щасливіші вже і зараз.

Будьте самі собі начальством. Не давайте іншим встановлювати вам рамки і потім відчувати вину за їх порушення. Всі ми не ідеальні і ніколи такими не станемо аж до самої смерті, але ми можемо не докоряти собі за не сказане слово чи не виконану дію. У нас є час, щоби сказати та зробити все, що ми захочемо.

upd. 26.02.2016
Пізнай та прийми ближнього свого, як самого себе.

Готуйтесь до гіршого - очікуйте кращого.

Поставивши перед собою цілі та намітивши орієнтири ви отримаєте впевненість у своїх діях, та головне - у бездіяльності. Просто коли цей час настане говоріть собі: "Я на правильному шляху". Просто прийшов час розслабитись та відпочити.

Придумуйте для себе нові, свої власні правила. Почніть відповідати по-новому в стандартних ситуаціях, почніть реагувати по-новому на ті ж зовнішні подразники. Вийдіть за межі своєї зони комфорту та розширте її. Перестаньте бути зомбі з закладеною вами і соціумом стандартною програмою думок та реакцій. Коли це станеться, то ви по-новому подивитесь на своє життя та на людей, які вас оточують.

upd. 19.02.2016
Кожного разу, як у вас спрацьовує інтуїція, то знайте - це розширюється ваша власна зона комфорту. Коли ви довіритесь самі собі та своїй інтуїції, то кожного разу будете розширювати свої власні межі реальності. Почніть з малого та дійдете до нереального. Для інших.

Правда та брехня пов'язані між собою, як константна та змінна. В великій формулі життя потрібне як одне, так і друге. Тільки не робіть з брехні константу, бо нічого путнього з цього не вийде. Брехня це не той фундамент, на якому можна побудувати міцне життя.

Дякуйте кожного дня Господу Богу за те, що ви живі. Дякуйте кожного дня собі за те, що рухаєтесь по життю.

В нас закладена безмежна енергія і через цілеспрямованість (ціль і напрямок) ми можемо міняти себе, в першу чергу, і весь навколишній світ.

Віддзеркалення - стандартна реакція первинного захисту підсвідомості, коли людина зіткнулася з правдою про себе.

В кожен конкретний момент часу ми готові до випробувань, які попадаються на нашому життєвому шляху. Треба тільки наважитися та зробити перший крок.

upd. 14.02.2016
Життя - це рух по шляху до свого власного ідеалу, який закінчується тільки зі смертю.

Надмірне вживання алкоголю/їжі/паління/наркотики не приносять задоволення. Вони просто відтерміновують час, коли до вас прийде усвідомлення того, що ви нещасливі. Тоді ви зберетесь з силами та станете щасливішими, а звички самі по собі "відваляться".

Якщо ви хочете щось змінити в собі, то вам, перш за все, потрібно локалізувати (виявити) проблему/недолік/звичку та прийняти їх. Вони є частиною вашого єства і від того ви нікуди не дінетесь. Наступним етапом буде заміна цих речей чимось кращим для вас особисто. Для цього потрібно зафіксувати, коли і за яких обставин у вас з'являється думка про цю проблему/недолік/звичку. Після цього треба навчитись заміщати звичайну реакцію (покурити, задуплитись, нажертись) на нову - більш здоровішу та позитивнішу. На початках це буде даватися важко, та вже під кінець третього тижня ви відчуєте, що автоматично реагуєте на старі подразники по-новому.

upd. 03.02.2016
Ми завжди робимо краще з того, що можемо зараз зробити.

Хто шукає можливості - той знаходить і їх реалізацію.

Чисте тіло - чиста думка.
Сильне тіло - сильна думка.

Зміна суспільної норми починається з однієї людини.

upd. 26.01.2016
В що кожна окрема людина щиро всією душею повірить те і є правдою/істиною, і для кожного вона своя.

Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.

Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо.

Краще йти і спотикатися ніж топтатися на одному місці надіючись, що хтось підкаже яка з доріг краща. © Кум

Недоліки - це наслідок невірно сприйнятих думок. Та якщо прийняти за константу, що весь досвід йде нам на благо, то недолік перетворюється на перевагу, бо подолавши його ми робимось ще кращими.

upd. 24.01.2016
Коли починаєш ділитися правдою з іншими ти частково перекладаєш, ділиш, свою проблему на 2х, 3х, 10х. © Кум Кізіма Володимир.

upd. 21.01.2016
У справі програмування власної особистості є одна константа, без якої толку буде мало. Це - правда. Перш за все це правда перед самим собою. Потрібно прийняти себе таким, яким ти є в даний момент, з усім своїм життєвим багажем, і тоді процес розвитку власного Я поміняє вектор напрямку. Самокопання зміниться на самовдосконалення.

Та треба бути обережним з цією правдою, бо розвиток особистості піде по експоненті догори, і це почнуть помічати люди. Перш за все рідні та близькі, а потім друзі та знайомі. Вони не розумітимуть що з вами робиться, і їхня свідомість почне шукати цьому раціональне підґрунтя і виправдання. Психічна хвороба, до прикладу. І вони щиро захочуть допомогти вам і через свої хвилювання та стурбованість доведуть вас до думки, а потім і переконання, що ви дійсно хворі і пішли по неправильному шляху, який може привести вас до біди.

Тримайте свою правду біля себе. Вона тільки ваша. Як знайдете свою половину, яка захоче пізнати вас - поділитеся цією правдою з нею. Широкому загалу цього знати не треба.

upd. 19.01.2016
Не можна щось отримати одразу ж. По життєвому шляху треба йти розмірено і розважливо. Все станеться само собою і коли треба.

upd. 25.09.2015
Хочете натренувати прес, та дуже ліньки ото мудохаться кожного дня? В мене є для вас рішення цього питання. Для цього треба мати кругленького животика і почуття сорому, яке заставляє вашу підсвідомість постійно втягувати оту випираючу частину тіла. Вправа полягає в тому, що ви маєте звертати увагу на те, що втягнули живота і мусите його розслабити. На цьому все. Так так. Більше нічого не потрібно. З часом тонус повернеться до вашого животика, внутрішні органи стануть на нові місця, живіт почне зменшуватись і ви його більше не будете підсвідомо втягувати. Тоді якраз і прийде час виконувати ось ті надокучливі вправи з навантаженнями, щоби качати кубики. І це вам буде в радість.

upd. 16.09.2015
Що буде завтра знає тільки Бог, а що буде наступної миті може знати та свідомо і рішуче діяти кожна людина, що має наладжений зв'язок між підсвідомістю (душею\собою) та свідомістю (розумом\мозком). Правда перед самим собою та чиста природна мова - протоколи цього зв'язку. Інтуїтивне передчуття якоїсь події - лишень подоба цього відчуття. Налагоджений біологічний годинник, який заміщає годинник фізичний - один із проявів цього зв'язку.

upd. 30.08.2015
Щоб зрозуміти, що таке упідсвідомлення треба навчити свідомість одної не дуже хитрої конструкції - повного взяття на себе відповідальності за свої думки\слова\дії. Для цього потрібно вибудовувати наступні ланцюжки: правдива думка про якусь дію, правдива розмова, яка озвучує цю думку і спонтанна дія, яка матеріалізує цю розмову. При цьому дія в думці і дія наяву не буде однією і тією ж. Найкраще навчитися цьому можна у побуті, коли відпадає потреба озвучувати якусь з думок, яка виникла в процесі прибирання оселі\догляду за собою, тощо.

Контрастний душ - сила
Целюліту - могила.

Упідсвідомлено виконуючи чужу волю\побажання ви тим самим компенсуєте важливість виконання цього завдання, і як результат - рівень довіри до вас у людини збільшується.

Будьте ще більш свідоміші, ще здоровіші, та ще красивіші.

Завтра буде ще краще ніж сьогодні. А саме цікаве те, що завтра вже наступило сьогодні.

Нейролінгвістичне програмування, кодування психіки (НЛП) - напрям у психотерапії та практичній психології, що вивчає закономірності суб'єктивного досвіду людей через розкриття механізмів і способів моделювання поведінки і передачі виявлених моделей іншим людям.

Моє

Previous post Next post
Up