1.03.2022 або про шлях

Mar 01, 2022 06:13

    Кажуть, ми самі обираємо свій шлях. Як сказати! "Обирати" здатні ті, хто має свідомість. Тобто, свідомі люди. Решту - ведуть, як худобу. Тобто, спочатку у них відбирають права - насамперед право обирати когось або щось самим, а потім перетворюють на худобу і ведуть: кого - доїти, кого - різати, кого - рогами бити у ворота...
   Саме так поступово сталося з московитами, після приходу до влади Хуйла. Але що з них взяти? Це генетичні раби або загарбники - залежно від статусу. Ми з ними сотні років на ножах. Інша річ - свої колаборанти.
    Пам'ятаєте, як у Криму та Донбасі, насміхалися "зі свідомих"? Як тільки не кривлялися, як лише не обігрували! От наразі і видно, якого берега хто приплив... Власне, і не дивно, що совки так тужили за брежневським застоєм. Бо то дійсно їхня заповітна мрія: жити, без свідомості. Не напружуватися, щоб розвиватися і прогресувати: просто жерти за пайку і бути як всі. Класичні зомбі.
    Натомість тепер усі мають змогу відстежити етапи ганебних шляхів несвідомих совків: спочатку Донбас виє, що він годує всю Україну, потім Донбас гавкає, щоб прийшла Московія і перемогла Україну і, нарешті, Донбас тікає з України, щоб тинятися Московією і скавчати: «пустіть погрітися, бо так їсти хочеться, що аж переночувати ніде». А міг би жити і квітнути у цивілізованій Європі. Що поробиш: з ким повівся, там і опинився... Одним словом, у кожного свій шлях: і у людей, і у худоби...
    Ганьба - одна з вічних речей, панове. І колаборантам на кшталт даунбасівців, які закликали Хуйла на допомогу або білим росам Луки, які теж деградували до стану посіпак русофашистських окупантів - одна суцільна ганьба на віки вічні. Це вашими молитвами Хуйло роздулося і знахабніло. Це вашими молитвами почалася чергова війна. Це ви не слухали голосу розума в часи Ющенка, це ви просрали 3 останні роки не на розбудову армії, а на крадівництво, таким чином заохочуючи агресора і пустивши хід історії України в бік війни.
    А українці вистоять. Справжні українці, а не худоба з паспортами нашої держави. Шлях буде довгим. Тримаємося!
Previous post
Up