Орест Лютий - "Іде кацап по городу"

May 20, 2014 20:10

Originally posted by saracinua at Орест Лютий - "Іде кацап по городу"

image Click to view



http://youtu.be/dGZaiHokVAIіще десь хвилин 30 тому я би сприйняв це відео як необгрунтоване розпалювання міжнаціональної ворожнечі основане на хибних стереотипах, що принижиують гідність людини за культурно-національною ознакою ( Read more... )

фофуддя, прикол, кацапи, нравственно убогие люди, спротив

Leave a comment

Comments 2

vivagor May 21 2014, 07:57:04 UTC
Ось надибав матеріал на цю тему. Дещо пояснює:
http://zavodyuk.com/post/19may2014/politics/70-rossiya-diagnoz-prezhniy-mudaki.html

Reply

vityok May 21 2014, 08:33:25 UTC
Та я про це вже почав писати: http://vityok.livejournal.com/158995.html бо стереотипи та різні міфи виявились правдивіші за всі публіцистичні дослідження. Гадаю, зараз у вас там актуальна тема "Яничарство задля московина", особливо, останній абзац розділу:

Із усього сказаного бачимо, що малоросійство не є самим московством. Бачимо, що москволюбство - це напрям (орієнтація), а малоросійство (і теперішня його удосконалена форма - малоукраїнство) - це параліч думки і волі; це атрофія природнього потягу до свободи; це брак віри в усе шляхетне, високе; це - зникнення історичної пам’яті; це - зникнення національного інстинкту; це - пригноблююче почуття своєї особистої і національної нижчості, меншвартості. Це - капітуляція перед боєм. Коротко - це ДУХОВНЕ рабство, а з нього і рабство розумове та фізичне. Іншими словами малоросійство (і малоукраїнство) - це духовне ВИРОДЖЕННЯ (дегенерація) людини до рівня свійської тварини.„Московська література, політична і неполітична, різні ( ... )

Reply


Leave a comment

Up