швидкобіг...

May 14, 2012 12:31

За цей місяць - три виставки народної творчості, два виїзди на фестиваль... Якось невстигається дихати, бідний малюк - інколи цілую її тільки зранку, вдень і вночі... Ціла купа пошиття, замовлень, роботи... Хоча все якось співпадає з її періодом індивідуалізації - вона хоче гратися інколи усамітнено, вигадує особисті діалоги звіряткам. Крутить пої ( Read more... )

суспільно-громадське, фестивальня

Leave a comment

Comments 4

(The comment has been removed)

veledana June 26 2012, 16:49:39 UTC
дякую...ми з Живосилом насправді старалися...) спека була шо йой..)

Reply


(The comment has been removed)

veledana June 27 2012, 03:02:42 UTC
-так, травень сього року...
- Ба, я з ранку теж інколи його не впізнаю, проте так-так, це Васо усією своєю натурою))))...
- Букрин...та то все ваше козацьке кодло!!!)))))))))))) Низький уклін панові Андрію, Павлуся - можна за вуса...Василя тре туди вкинуть на кілька місяців для атмосіерною прочистки карми дружніми інтелектуальними возліяннями...)))

- про пісеньку. Була експеиція років шість тому, з нашого боку й до Луганська, там Кремінщина, Старобільщина, Сватівщина, Ново-Айдарщина тощо. Ну й ця пісня,мене аж тіпає, як вона мені до душі. Запропонувала Лютому зробити її в реггей, шось він кумизився спочатку, шось вона йому не дуже була, але як стали співать - тєма же, скажи! Розповсюджений варіант на сім куплетів і там хлоп то їде за Дунай, то його дівка посилає, то топиться він з горя...зливається, одним словом. а в нас (горжусь, блін)так по-бойовому, з почуттям, кровію.. тіко Вася впевнений, що він дівку замочив. А я маю надію, що таки в нелюба поцілив...та то таке, в кожного ж своє бачення (гГГГИИИ....)

Reply

(The comment has been removed)

veledana June 28 2012, 07:06:41 UTC
:), про Павлуня чула, здибувалися у Контакті трохи з тиждень-два.
Так, Букрин - це надзарядна місцина. Хочеться туда теж. До того ж там оточуючі місцини круті, є де полазить й чого подивиться....нажаль, поки можливості не маю. А Васю, якщо виловити, то затащити можна, я вже казала)

коли нагода випадає,от після появи Василя у моєму житті ще жодного разу не вибиралася, не до того...а шкода...для мене це дуже вартісні дослідження.

Reply


veledana July 9 2012, 00:39:05 UTC
....а мені вже хоч куди, чесно. Наше степове містечко - взагалі пустеля в усіх сенсах....))))...шо з ногою?

Reply


Leave a comment

Up