Leave a comment

Comments 3

mitrodont July 5 2019, 16:48:46 UTC
Вибач, друже vasovl, але на мою думку пародія якась пиздувата. Всі "казали", один зєля молодець. Скажи чесно, ти і досі радієш тому, що ця нікчема стала першою особою нашої держави?

Reply

vasovl July 5 2019, 19:17:46 UTC
Яка влада, такі й пародії. Я радію, що порошеко не пройшов. Якщо треба було б я ще раз проти нього проголосував би. Ця медведчуковска потвора повинна гнити в землі, або хоча б сидіти на параші десь.

Стосовно Зелі, я не строїв з його приводу якихось іллюзій, то ж тоді не дуже радів і зараз не дуже засмучуюсь. Україна замінила матьорого ворюгу на телепня. Це хоч і не дуже великий, та все ж рух вперед.

Вам же наважусь дати пораду: не сотворіть собі кумира...

Reply

mitrodont July 5 2019, 20:08:45 UTC
Чекай. Ви вважаєш, що це чмо, яке забрехалось ще зі старту, яке оточило себе пацанами Коломойського та "кварталівцями", які вже збираються лобзатися по яснах з дамбасом, яким заважає українська мова і українська армія, що "обстрілює мирний дамбас", після приходу до влади якої понавилазила всяка наволоч і суне до парламенту України, чмо абсолютно безграмотне, і порівнянні з яким обсираємий ним же Віталя Клічко просто блискучий оратор, яке за місяць налупило ляпів стільки, скільки їх не робив янікій за рік - краще від особи, яка стримувала Росію на міжнародній арені, яка все робила для продовження санкцій, за правління якої закріпили статус державної мови, ввели квоти на український продукт, почались реформи, отримала незалежність українська церква... Всього і не згадаю одразу. Так ти вважаєш, що зелена шмаркля це крок уперед в порівнянні з Порошенком?
Тоді не знаю про що і балакати. Справді, до Порошенка є багато питань. Але при ньому Україна була Україною. Чим вона стане зараз - боюсь навіть думати про це.
Шкода...

Reply


Leave a comment

Up