Во Львове презентовали первую детскую книжку про майдан

Sep 14, 2014 00:47

Во Львове презентовали первую детскую книжку про майдан


Сьогодні, 12 вересня, у межах 21-го Форуму видавців у Львові львівська письменниця Христина Лукащук презентувала першу дитячу книжку про події на Майдані - «Казки про Майдан».
«Це книга для маленьких, які все бачать, розуміють і по-своєму сприймають. «Казка про Майдан» перша спроба говорити з малими дітьми про складні речі засобами казки», - розповідає директор «Видавництва Старого Лева» Мар'яна Савка. Автор створила не лише тест, а й ілюстрації до книги.

Книга «Казки про Майдан» розрахована на дітей від 4 до 6 років.

«Дітям правду треба розповідати про війну, вони мають право знати. Дитина моє зайняти чітку позицію. Але в казці завжди переможе добро, у фіналі - з крові героїв проросло нове дерево на Майдані, розрослося на півсвіту», - розповідає письменниця Христина Лукащук. З нагоди презентації книги також відбулася дискусія «Як говорити з дітьми про революцію і війну».

http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvovi_prezentuvali_pershu_dityachu_knizhku_pro_maydan&objectId=1322208
____________________________________________________________________________________

Сегодня, 12 сентября, в рамках 21 Форума издателей во Львове львовская писательница Христина Лукащук презентовала первую детскую книжку о событиях на Майдане - "Сказки про Майдан".
"Это книга для маленьких, которые все видят, понимают и по-своему воспринимают. "Сказка про Майдан" - первая попытка говорить с маленькими детьми о сложных вещах средствами сказки", - рассказывает директор  «Видавництва Старого Лева» Марьяна Савка. Автор создала не только текст, но и иллюстрации к книге.
Книга "Сказки про Майдан" рассчитана на детей от 4 до 6 лет.
"Детям правду нужно говорить о войне, они имеют право знать. Ребенок должен занять четкую позицию. Но в сказке всегда побеждает добро, в финале - из крови героев проросло новое дерево  на Майдане, разрослось на полмира", - рассказывает писательница Христина Лукащук. По случаю презентации книги также состоялась дискуссия "Как говорить с детьми о революции и войне".

(оригинальное авторское косноязычие сохранено в переводе)

...Это пизический дец, государи мои...

книги, майдаун, дети, манипуляция сознанием

Previous post Next post
Up