Победа Львова над тоталитарным наследием

Feb 05, 2010 02:18



Светлой памяти промышленности Львова посвящается...

Спасибо Кракаділу Гєне (tak_gena) за прекрасный фотрепортаж:

Чи то дощ і слякота, чи сніг та мороз - сьогодні вони несуть свою службу незважаючи на негоду... В ці дні вони завжди на чергуванні, на своїх робочих місцях, в наметах, сумлінно виконують відповідальні обов"язки, на сторожі демократії, стабільності, процвітання економіки та загального суспільного блага (яке неодмінно скоро наступить;))... Хто ж це?
- На сторожі? Може міліція?
- Не вгадали.
- Військові?
- Знову промах, зовсім не те.
- Хм... "в наметах"? А може торгівці на базарі?
- Ближче, але вони не торгують реальними речами, вони торгують обіцянками.
- Так це ж партійні агітатори, що роздають макулатуру пізнавальну літературу про антикризові програми, що працюють, про дієві реформи, про боротьбу з корупцією, про місію України, про те, як кандидат N любить нас усіх, і про те, який він достойний, лише один праведний кандидат - любов‚ справедливість‚ мудрість і сила, що веде нас до торжества демократії та "європейських цінностей".

Чомусь сучасна політична агітація, усі оті проповіді настанови та пророцтва прогнози, що звучать з уст політиків та політологів дуже нагадують мені агітацію Свідків Єгови. Проте у "Свідків" та різноманітних релігійних фанатиків, порівняно з політиками є таке, що викликає повагу - "Свідки" справді вірять в те, про що вони говорять.

Партійним агітаторам ще дуже далеко до "Свідків", не тільки за рівнем духовного розвитку, але й за методами впливу, наприклад, вони ще не ходять мобільними агітбригадами по квартирах, і не чіпляються до перехожих на вулиці з задушевними розмовами. "Як ви вважаєте коли наступить Рай За Землі коли у нас буде європейський рівень життя?", і т.д. - про кінець світу крах фінансових ринків, вихід з кризи, піднесення духовності та близький прихід царства демократії, коли тигр не буде кусати ягня, про молочні ріки інвестицій (а інвестори, звісно, будуть святими ангелами альтруїстами-філантропами), про перемогу над злом подолання корупції, чесний суд та торжество порядку і справедливості в які треба вірити...

...by their fruit you will recognize them. (Matthew 7:20)
Зато "Свідки" не можуть собі фінансово дозволити, наприклад, ось таке:


Транспарант почеплено на фасаді Львівського Автобусного Заводу, давайте ж дослідимо, на прикладі цього та інших підприємств, які ж плоди принесло нам урядування усіх отих наших президентів, прем"єрів, голів обласних державних адміністрацій, і т.д. також рад різних рівнів, Верховної, обласних, міських і т.п. Побачимо, наскільки ми посильнішали, і як нам стало добре.

Ось теплі цехи Львівського Автобусного Заводу, де трудяться на благо ринкової економіки впевнені в завтрашньому дні львів"яни:



А ось сучасні верстати та інше високотехнологічне обладнання, що його регулярно завозять поїздами на територію підприємства дбайливі інвестори:


Бурхливий розвиток виробництва можна також побачити на території заводу Автонавантажувач:


Приклад ефективного менеджменту та впровадження дієвих економічних реформ на Поляроні:



В цехах Полярону працюють висококваліфіковані кадри, що застосовують нанотехнології, випускають сучасні мікросхеми (Intel відпочиває):


А ось тут, на Львівприладі, також випускають сучасне обладнання:


Приклад високотехнологічного обладнання та сучасних верстатів (тут інвестори теж дбають про оновлення виробництва):



На підприємстві, з метою збереження ноу-хау та накопичення цінного багаторічного досвіду, створили сучасну комп"ютеризовану базу знань, що містить в електронному вигляді наробки підприємства. Запити до бази даних оброблюються високопродуктивним кластером, що його розробили високооплачувані працівники Львівприладу



На фото нижче можна побачити корпуси заводу Сільмаш, де інвестори подбали про збереження та розвиток виробництва сучасної сільськогосподарської техніки для потреб українського села.



Додатково можна було б згадати про Завод Фрезерних Верстатів (де знайшли притулок торгівельні склади з іноземним барахлом), Конвеєрний (що став філіалом Краківського базару, де продають турецькі шмотки), Кінескоп, ФТА, НДІРТІ та ін.

Дуже трепетно подбали українські президенти і про обороноздатність України, добрий почин заклав Леонід Макарович Кравчук, продовжили благе діло його талановиті наступники: Леонід Данилович Кучма, та Віктор Андрійович Ющенко.



Ілюстрацію про розвиток культури можна побачити ось тут внизу (link), а про те, як уряди та президенти дбали протягом свого владарювання про Націю та її примноження можна почитати там (link)

Щира подяка нашим великим реформаторам за ці визначні досягнення та райдужні перспективи майбутнього!

* * *

ПиСи. Хочу попіарити чудовий та надзвичайно цікавий форум, звідки я безсовісно потяг більшу частину фоток: http://explorer.lviv.ua/forum/

львов, деградация, ссср, капитализм

Previous post Next post
Up