Leave a comment

Comments 24

clover_heaven January 22 2011, 16:46:21 UTC
auw, milyan jó háttered van :3

nézem épp a fringe-et és már most tetszik.
lol XD spongyabobot néztek!

nah, nézem tovább.

Reply

vargesz January 22 2011, 17:38:38 UTC
Köszönet. ♥ Bár épp tervezek egy cserét, csak még nem tudom, hogy egy aktuálisabb smallville lesz vagy itt is befringesítem a dolgokat... :)

Reply


clover_heaven January 22 2011, 17:25:23 UTC
okéj, végeztem az első duplarésszel.
szinkronosan nézem, mert gyorsabban haladok és megérem az alapokat, hogy mire utolérem a 3. évadot, tudjam nézni felirattal.

és tetszett.
szeretem az ilyen sorozatokat. nagyon imádtam régen a Milleniumot. nem tudom emlékszel-e rá, a viasaton ment még évekkel ezelőtt. le is szedtem végig, mert nagyon jó kis sorozat volt.

meg most a gyilkos számokat is nézem. főleg Charlie miatt persze XD
meg helyszinelőket. de mondjuk azt össze-vissza. nincs tévém, de mikor éjszakás vagyok, ált. viasaton vagy cool-on mindig van CSI.
meg House. de már azt se nézem. tekintve hogy nincs tévém, itthon meg ritkán töltök és nézek filmet. vagyis sok le van már szedve, csak időm nincs annyi ami kéne.

de most megyek zuhanyozni, aztán sztem még egy részt nézek a fringe-ből.

mennyire utálnál, ha megint kérnék gif-es icont??
lol.

Reply

vargesz January 22 2011, 18:00:22 UTC
Örülök, hogy tetszik. =) Megértem, hogy a szinkronos változatot választottad, bár nem tudom mennyi minden sikkad el benne, csak azt hogy ugye én magyar felirattal néztem elsőre, és most mikor angol felirattal vetemedtem neki sokkal jobban tetszett... Mondjuk az azért is volt, mert most már tudtam mikre kell figyelni. Eszméletlen mennyire ki vannak gondolva a dolgok előre, de majd meglátod. Arra készítsd magad, hogy Walter hangját felváltja Cliff Barnes hamarosan, bár azt hiszem ezt már említettem ( ... )

Reply

clover_heaven January 22 2011, 19:32:29 UTC
uhm spoilerek, nyugi nem igazán tudom még így sem összerakni a dolgokat. eddig akkor a 2 résszel vagyok kész, de még meg akarok nézni egyet ( ... )

Reply

vargesz January 22 2011, 20:12:45 UTC
Annak idején, mikor kezdtem én is tömbösítve néztem egy darabig, mert le voltam maradva és húúú...Volt, hogy már nem tudtam merre van a fent meg a lent.. De az a jóóó!. :D

Igen, Seszták Szabi szinkronizálta Pacey-t is. Mivel én sosem tudtam igazán rákattanni a Dawsonra nekem Josh Peter, és még inkább Peter lesz, ha a Fringe megér egy hosszabb kort...

A Massive Dynamickal jól meg fognak lifteztetni, ugyanúgy William Bellel... De ott lesz még Walter rengeteg korábbi kísérlete, ami előjön. Művelt ő is cifra dolgokat, aztán meg a beszólásai meg kis filozofálgatásai a legjobbak. Mekkora kezdőmondat volt már, hogy "Azt hittem kövérebb leszel"... LOL. És nem csak bunkó poénjai lesznek, de azokat is imádni lehet. Egy doktor néninek egyszer majd beszól, hogy "Hacsak nem magasabb az intelligencia hányadosa, mint az enyém, akkor nem érdekel a véleménye." Ja, és még amit Johnnal művelnek sem lesz piskóta. Imádom, mikor Oliviának be kell menni a tartályba... De be is fogom. Nagyon kivi vagyok mit gondolsz majd a 4. részről, mert az lesz az ( ... )

Reply


vargesz January 22 2011, 18:01:31 UTC
Még egy dolog a megnézendő listámra. Ismertem a sorozatot, de mondjuk csak hallomásból, látni nem sok mindent láttam belőle, de ezek az ajánlók igencsak hatásosak. Köszi. :)

Reply


clover_heaven January 24 2011, 06:41:14 UTC
és már a 6. résznél járok...

a 4. rész érdekes volt. főleg az a kopasz ember |D

Reply

vargesz January 24 2011, 10:11:26 UTC
Bizony, Szeptember állandó feltűnése minden részben eszméletlen durva. Néha meglátom, néha utána kell néznem mikor tűnt fel, de mindig ott van. A nyitó logóban meg az egyik képkockán már a pilotban ott van, hogy:


... )

Reply


clover_heaven January 26 2011, 19:11:47 UTC
10. résznél járok. most rabolta el Oliviát a teleportálós ember.

omg.
gyorsabb volt mint a Massive Dinamic.

ps. fél szemmel mindig figyelem a kopasz embert, de sose látom |D
de lúzer vagyok xD

Reply

vargesz January 27 2011, 17:42:24 UTC
Oh, Mr. Jones. Na, ő még visszatér többször is. Az akcentusától kiver a víz, de gondolom magyarban nincsen neki. Mit szóltál Billy Burkehöz? Abban a részben volt ugye, mikor Olivia Németországba megy... Charlie Swan és Olivia, milyen beteg már???

Akkor mindjárt az Abilitynél tartasz. Az meg az Inner Child, a Bad dreams és az utolsó két rész, a Road Not Taken meg a There's More Than One Of Everything lesznek, amik a főszálat jobban előre mozdítják.

Nyugi én sem látom meg mindig, sőt... de a tv.com-on meg lehet lesni, hogy hol van... Néha hajad téped, mert totálban ott megy el Olivia háta mögött vagy valami és mégsem veszed észre...

Reply

clover_heaven January 27 2011, 18:51:20 UTC
ohte, nekem már tényleg nagyon creepy, hogy fel van épülve pedig még az elején járok, és ezek nem is a főszálas részek.

omg. Charlie!! már akkor láttam hogy benne lesz, mikor az elején mentek a creditek, látom hogy billy burke, mondom WTF??

aztán nah mondom lol már XD
furcsa volt bajusz nélkül. meg hogy nagyon nyomult Oliviára . _ . "
most értem haza még csak, mert nappalos voltam, úgyhogy lezuhanyok, nézek egy részt és dőlök az ágyba.

Reply

vargesz January 27 2011, 19:11:30 UTC
Jaja, de lesz még durvább... és most meg azt mondta J. J., hogy csak a fejünket fogjuk fogni attól, ahogy most elő akarnak szedni dolgokat első évados részekből. Nem is az, hogy nem fogod érteni mi zajlik, ha nem láttad azokat a részeket, de ha igen, akkor olyan pluszt fognak adni, hogy csak nézel...

Nekem meg bajusszal volt furcsa megszokni a 24 után. Azt az évadot pont néztem amiben szerepelt...

Hú a 11-es guszta rész lesz. Ne sok nassolást tervezz az elejére.

Ja, akartam mondani, hogy a második évadban van egy olyan rész, a 11-es, amit az első évadra terveztek, de nem adták le "élőben" , hanem egyszer csak véletlenszerűen belökték a másodikba, és több dologból is nyilvánvaló, hogy nem jó helyt van időben. Úgy a 18-as rész elé vagy mögé illik be kronológiailag, talán jobban jársz vele, ha akkor iktatod be, de végül is érhető a második évadban is, mert egy filler darab, csak a második évadban egy elég rossz helyen szakítja meg a folytatólagosságot ...

Reply


Leave a comment

Up