Довга дорога із Норвегії в Україну, на автобусі, з двома нічними переїздами і поромною переправою через усе Балтійське море має свою перевагу: можливість зупинки у двох європейських столицях, які я не бачив до цього
( Read more... )
А чим (компанія) пливли до Данії? Ми переходимо з м*яса на рибу - нещодавно запекали оселедця (нагадало на фотці). Одна риба вийшла по 10 грн. Халява! Правда, кістлявий.
у шведів ще є surströmming - квашена тухла риба з адовим запахом. ніби національний продукт також, але підозрюю, зараз вони ним хіба туристів годують) от для нього корінь strömming більше підходить)
Comments 7
Ми переходимо з м*яса на рибу - нещодавно запекали оселедця (нагадало на фотці). Одна риба вийшла по 10 грн. Халява! Правда, кістлявий.
Reply
Reply
Правий був Швейк, коли казав, що у нас після опівночі в шинках по-шведськи балакають :).
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment