Їжа масового знищенння

May 01, 2013 17:15

От, чесне слово, якби я мав відповідні кошти, то надрукував би цю публікацію на окремі буклети і винайняв би волонтерів, щоби роздавали в усіх можливих людних місцях - на перехрестях, біля метро, на автозупинках, в школах, коледжах і Вишах. Їх мали би вручати молодятам, і випускникам разом з атестатами та дипломами. З таким буклетом кожна ґаздарка ( Read more... )

Sweet’n’Low, есенції, соя, антиокислювачі, уротропін, гексаметилентетрамін, сластілін, юпі, світлі, ГМО, каратінін, сукразід, дріжджовий хліб, якісні продукти, Е967, дієта, небезпечне харчування, бульйонні кубики, жіночі гормони, прогестерон, циклі, ксиліт, Кока-кола, Е950, формальдегід, аманітін, лимонна кислота, антибіотики, апельсинова кислота, глутамат натрію, sweet10, аматоксін, цикламат, асептична упаковка, мівіна, Е952, шаурми, ацесульфам, сирокопчені ковбаси, сахарин, цитотоксин, ген петунії, Спрайт, twin, зуко, Е420, транс-жири, McDonald’s, здорове харчування, цукрозамінники, e239, sweet one, Баскін Робінс, рафінована дезодорована олія, Е-621, аспартам, фаст-фуди, солодкі газовані напої, ароматизатори, Е951, сорбіт, тестостерон, Е954, нутрі світ, підсилювачі кольору, sprinkle sweet, підсилювачі смаку

Leave a comment

Comments 8

nadozvilli May 1 2013, 15:16:05 UTC
Деякі висловлювання дуже сумнівні.

Reply

ushchol May 1 2013, 15:59:26 UTC
що саме сумнівне?

Reply

nadozvilli May 1 2013, 16:28:09 UTC
Наприклад: Масло 72,5% не можна їсти в жодному разі. Це транс-жир - рослинна олія низького сорту, яка розбита воднем.

Масло роблять з вершків, а не з рослинних жирів. Суміш з рослинними жирами називається спред. А у 72,5% масло просто заколотили більше сироватки.

І таких "помилок" у цьому дописі багато.

Reply

ushchol May 1 2013, 17:26:00 UTC
я не технолог. сперечатися не буду... але і правдивої інформації досить... наприклад, про консерванти і таке інше...

Reply


proidysvit May 2 2013, 19:32:57 UTC
Якийсь гастрономічний апокаліпсис...

Reply

ushchol May 3 2013, 15:43:12 UTC
тре ратуватиси

Reply


Leave a comment

Up