(Untitled)

May 06, 2009 21:06

I want everyone's honest opinion about me.
Please post an anonymous comment to this entry and tell me what you think of me.
Try to be as honest as possible, please.

Kaikki muistaa tän ja joo tää on ollu mulla ennenki (ja aiemmi ja viel aiemmi). Kommentoikaa sit vaik et oon kamala spämmeri ja voisin hankkii elämän mut kommentoikaa jookopliis?

Leave a comment

Comments 7

flariariia May 6 2009, 18:40:22 UTC
Oot monel taval yksii mun läheisimmist ystävist ja koska ollaan pidetty yhteyt näin pitkään nii pidetään varmaan pitempääki. Oot uskollisimpii ihmisii joit tiedän ja sun kanssa on ihan parasta heittää insideläppää ja kaikkee muutki läppää ja tykkään ku sua huvittaa mun sekopääselitykset aina välillä.

Aina välil käyt mun hermoille pahasti, ku oot niin ehdoton jonku asian suhteen tai dissaat mun uusii obsessioit tai ku roikut sillein koiranpentumaisesti, mut se ei oo sun vika, vaan se johtuu siitä et oon niin ehdoton ite ja ärsyynnyn ihmisistä joskus aika herkästi. Sillon ei auta mikään muu ku pitää vähän taukoo. Ja täytyy aina muistaa et me ollaan tosi erilaisii ihmisii, meil on ihan erilaiset arvot.

varsinki ficcien suhteen.

puh, täs tuli taas suoraa puhetta paukilta, ja nyt vaan haluun sanoo viimeseks et kaikest huolimatta, tai ehkä jopa sen takia oot mun yksii tärkeimpii ihmisii ja sen takii haluunki kertoo sulle totuudenmukasesti, koska salailu aiheuttaa vaan ongelmia.

Reply

flariariia May 6 2009, 18:41:20 UTC
ja voi vittu oliks tähän muka pakko kirjottaa anonyymisti, mä nyt en kirjottanu.

et repikää siitä.

Reply

unikuolema May 6 2009, 18:44:55 UTC
VOI EI NYT TIIÄN KUKA KIRJOTTI :<<<<<<<< !!111
ku et muute ois ollu tunnistettava.

oot rakas<3

Reply

flariariia May 6 2009, 18:46:48 UTC
mua ei voi koskaan tunnistaa ku oon niin väritön ja massaa ja muutenki joku ihqjapaniernuteini jne.

ite oot <3

Reply


anonymous May 7 2009, 10:43:34 UTC
Olen aina ihaillut älykkyyttäsi. Sekä matemaattista että sosiaalista. Olet niitä ihmisiä, jotka on tavallaan luotu onnistumaan. Toisaalta sinua on vähän vaikea lähestyä, vaikka sisimmässäsi vaikutatkin hyvin lämpimältä. Seurasi on sellaista, että viettäisin siinä mieluusti lisää aikaa, mutten uskalla ehdottaa tapaamista :P

Reply


Leave a comment

Up