Козятин: цікава провінція

Oct 15, 2019 16:56

В новинах розповіли про подорожчання проїзду в електричках. Заради цікавості вирішив сходити до залізничної станції, подивитись що по чім. Виявив, що вартість квитка справді збільшилась - мінімальна тепер становить 11 гривень, замість 8. Але подорожчання стосувалось лише найближчих станцій. Тобто, підняли тільки мінімальний тариф. Таким чином ( Read more... )

Вінничина

Leave a comment

Comments 5

anonymous October 15 2019, 19:12:15 UTC
Подорожчав е лише "мінімальний" тариф, а взагалі тарифи в Київській області. Різниця в ціні квитків тому що для Київської та Вінницької області вони відрізняються. Якби купували квиток в Боярці туди і назад, ціна була б дешевшою, ніж якщо купувати з Козятина.
40. Обидва світлофори маневрові. Тільки один щогловий, а інший карликовий. Типи світлофорів поділяються трошки по іншому принципу ;)
49. Пристрої для екіпірування локомотивів піском

Reply

maxiwell83 October 15 2019, 19:23:53 UTC
> Обидва світлофори маневрові. Тільки один щогловий, а інший карликовий.

А від чого залежить їхнє застосування?

> Пристрої для екіпірування локомотивів піском

Не чув про таке.

Reply

anonymous October 18 2019, 10:00:54 UTC
>А від чого залежить їхнє застосування?
Від місцевих умов (вдимість і т.ін.)
>Не чув про таке.
Всі локомотиви екіпіруються сухим дрібним піском, який застосовується у випадках, коли потрібно забезпечити більш надійне зчеплення між колесом і рейками(дощ, сніг, і т.д.) особливо під час гальмування та рушіння з місця.

Reply


anonymous October 20 2019, 14:02:38 UTC
Прочитав і хотів те ж саме прокоментувати, але не встиг...)

Reply


anonymous November 27 2019, 08:59:56 UTC
Щиро дякуємо. Фоторепортаж чудовий , враження ваші від міста теж. Мешканцям міста залізничників приємно. Наступного разу ласкаво просимо ще й до Музею історії міста. Побачили незвичні ракурси і місця нашого міста. Скопіювали фото для історії. Вони гарні, якісні, жаль, що погода зіпсувалася і деякі фото вийшли не такими яскравими..

Reply


Leave a comment

Up