Leave a comment

Comments 8

elizabet_x June 19 2014, 09:02:41 UTC
Маняву не советую. Путь дальний, дороги нет. Уж лучше Буковель или на полонину.

Reply


true_la_al June 19 2014, 09:12:38 UTC
Верховина, музей гуцульського побуту. На жаль, сам не був, але кажуть, що цікавий.

Reply


demarcos June 19 2014, 09:44:44 UTC
У Ворохті є підйомник, але він працює лише тоді коли достатня кількість людей на підйом набереться. Хіба що походити по Ворохті і пофотографувати мости і старенькі дерев"яні будиночки.

Вам прямо дорога в Яремчу:
- водоспад
- вол"єри з кабани і оленями, яких можна годувати
- і там ще на конях катають до водоспаду в горах

Можете в Надвірну заїхати, там на околицях міста є музей нафти і газу, а також замок, в селі Пнів це теж околиця Надвірної.

Reply


sashykn June 19 2014, 09:57:15 UTC
Оскільки по горах ходите, сходіть на Кукул. 10 км в один бік, Чорногору видно з хребта. Трек: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=qtdjjbcbrhcotcpv - там троха лісом, варіант руху дорогою є частиною цього треку: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=rbsqwpblndtjglyh

Reply


rainy_lily June 19 2014, 12:24:25 UTC
у Микуличині і Татарові є приватні пивоварні, якшо таким цікавитеся.
крім того, у Ворохті ще є варіант прокату роверів, але треба приходити зразу після відкриття прокатів (їх два, Зелений ровер і Трутень), бо ровери розгрібають на цілий день і одразу. ну і покататися місцевістю - можна в сторону Яремче, наприклад, хоча їхати на ровері трохи далеченько)) зате там десь в районі Татарова є підвісний міст, ну і просто місцевість красива.
якщо поїдете в Яремче, раджу не тільки до водоспаду йти, а в протилежну сторону, по вуличках вниз до річки, гарні скелі, тільки річка брудна.

Reply


Leave a comment

Up