Приватний музей гуцульського мистецтва родини Корнелюків у м. Косів (Івано-Франківська область)

Aug 09, 2013 16:53

Музей старожитностей родини Корнелюків (саме така назва йому й найбільше підходить) у центрі Косова знайти неважко - усякий таксист і перехожий залюбки покаже вам дорогу. Варто сказати, що у Косові є кілька приватних садиб-музеїв, у кожній з яких представлено зразки різних видів мистецтва - є музей кераміки, є музей кованих виробів тощо; музей ( Read more... )

Івано-Франківщина, Гуцульщина, музеї, тури вихідного дня, туристичні поради

Leave a comment

Comments 4

sestra_yuliya August 9 2013, 14:50:32 UTC
яке цікаве місце!

Reply

joliem August 12 2013, 06:36:52 UTC
Не можу не погодитися - я навіть не очікувала, що бувають такі рідкісні і старовинні речі у звичайних, на перший погляд, садибах. І ще треба бути фанатично відданим у такій справі - щоб навіть найменш важливі, здавалось би, речі збереглися до наших часів, а також відновлювати давній промисли, вироби з яких сьогодні вже менше використовуються, як от ці гуцульські корони - весільні, для дружок, для празників, для похоронів і т.п.; Микола Онуфрійович їх сам плете, оздоблює та вишиває - признався, що на одну корону інколи йде по 6 місяців часу.

Reply


line_o August 9 2013, 19:56:08 UTC
трапляються важкі люди, особливо у сфері обслуговування

Reply

joliem August 12 2013, 06:30:03 UTC
Саме так - унікальний випадок у моїй туристичній практиці і дуже унікальний дядечко ;-). Однак із усім можна боротися і до кожного можна підібрати ключик ;-).

Reply


Leave a comment

Up