Судак

Oct 28, 2012 10:41

Дуже важко щось написати про події місячної давнини, тому викладу самі тільки фотки з невеличкими коментарями.

Read more... )

Крим, Судак

Leave a comment

Comments 5

fluidkost October 28 2012, 12:42:19 UTC
За всё надо платить, за проход по тропе, за то чтобы подняться на гору, войти на территорию крепости, помыться в душе на пляже, сфотографировать ящерицу. Поэтому в Крым я больше ни ногой. Море и пляжи лучше в Турции, а посмотреть на горы и архитектуру мы лучше в Карпаты съездим.

Reply

artur_makeev October 28 2012, 14:23:22 UTC
Я вот тоже думаю, что не скоро туда вернусь,ибо музеи, канатные дороги и прочее за 50 грн - это не совсем адекватная цена:)

Reply

dcfc_lad October 28 2012, 14:54:52 UTC
+++
именно поэтому уже лет пять в Крыму не был... оно, конечно, очень красиво, но за каждый чих платить не хочу...

Reply

lyoshko October 28 2012, 19:26:51 UTC
дивно, от провів тиждень на південному березі (гори-ялта-алушта), заплатив хіба 1 раз за екскурсію у Воронцовський палац (50 грн). все інше якось безкоштовно обійшлось)

Reply


o_e_chernenko November 6 2012, 02:26:09 UTC
Що я вам скажу, для людини, що закохана у Крим і всякі місця дуже образливо звучить те. що написане у звіті. Наприклад, те, що у Судаку нема на що подивитись,окрім фортеці. Повірте. там навіть у фортеці і то ви не все бачили, там є такі клаптики, куди і добратись важкенько і не треба платити до речі. Похід же по фортеці без гіда. доволі легковажний крок, бо ви так і не взнали всякого потаєнного, що там приховано і знають лише гіди і не стоїть табличок з поясненнями...А півд фортецею на набережній є ще і музей етнографічний присвячений цій місцевості.Похід же на верхівку Алчака відкриє вам нові краєвиди і полоскоче нерви...Блукаючи же тропами, що зображені на цьому фото ви буквально ходите по кістках...Просто треба бути уважним і вміти помічати

Reply


Leave a comment

Up