Росіл з качки та домашнім тістом

Nov 21, 2013 19:11

Чвертку качки порізати на порційні шматки, промити та положити в баняк і залити водою.
Баняк поставити на вогонь та довести до кипіння.
далі... )

Тісто, Приправи та спеції, Перші страви, М'ясо та лівер, Овочі

Leave a comment

Comments 2

jarkokozak November 21 2013, 17:24:28 UTC
"Чвертка качки" - це вже порція :)))

Рекомендую класти м'ясо в киплячу воду, а не в холодну, перед зливанням.
Порова цибуля в тексті пропущена.

Reply

kag0r December 13 2013, 12:06:30 UTC
Так у нас качка, як качка - а не якась ворона. :))
А м'ясо кладуть в киплячу воду - це коли його готують відварним.

Reply


Leave a comment

Up