Leave a comment

Comments 7

kag0r March 20 2012, 17:23:21 UTC
Італійці яйцями закидають:)

Reply

vagabondo_str March 20 2012, 17:29:51 UTC
А ми їм не скажемо.І про Мівіну,до речі,теж.

Reply

vagabondo_str March 20 2012, 17:46:42 UTC
P.S.Яйцями в Україні полюбляють закидувати,а італійці надають перевагу помаранчам і перестиглим помідорам.
... )

Reply

kag0r March 20 2012, 20:13:05 UTC
Я свого часу трохи пропрацював в наполетанському ресторанному бізнесі, то все знаю з перших вуст -капіско?

Reply


fish_ua March 21 2012, 09:24:58 UTC
тісто буде на млинець схоже?

Reply


andrey_k_o March 26 2012, 09:51:20 UTC
Прикольно получилось, вчора спробував.
Забули в меню дописати сіль та спеції

Reply


Leave a comment

Up