а розпушувач або гашену соду Ви не кладете? Тодітреба написати, що яйця слід ретельно збивати - окремо білки, окремо жовтки. І вводити більки аж в самому кінцы вимішування тіста. Бо воно ж не буде "дірчасте" і пухке, а таке, глизяве.
еее... а нащо було приховувати, думаєте, помело образиться і прийде розбиратися?)) сам плід ніякий, згодна. але типово цитрусова шкірка у них достатньо товста, щоб був сенс зацукровувати. Вони мають виразний смак і запах цитрусової цедри, були б такі лимонні і апельсинні - теж би вийшло непогано, але продаються тільки з цього "віника"
хех а що там приховувати? тії "гарбузи" в основному тільки для американських та японійських туристів постачають у сувенірну продажу наполітанці:) Ростуть вони на висотах 600 - 1200м над рівнем моря та вкриті на зиму спеціальними сітками - які перешкоджають місцевим птахам нищити плоди та захищають від локальних приморозків та опадів у вигляді граду, і підтримують температурний мікроклімат в кронах дерев. А щоби навчитися відчути виразний смак поміж тими цитрусовими, що ростуть на схилах Неаполітанської затоки, потрібно не один рік. Це така собі штука (чи спосіб) життя на місцевому рівні; воно поруч, воно є, воно було і буде завше...
Comments 11
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
а що там приховувати?
тії "гарбузи" в основному тільки для американських та японійських туристів постачають у сувенірну продажу наполітанці:)
Ростуть вони на висотах 600 - 1200м над рівнем моря та вкриті на зиму спеціальними сітками - які перешкоджають місцевим птахам нищити плоди та захищають від локальних приморозків та опадів у вигляді граду, і підтримують температурний мікроклімат в кронах дерев.
А щоби навчитися відчути виразний смак поміж тими цитрусовими, що ростуть на схилах Неаполітанської затоки, потрібно не один рік.
Це така собі штука (чи спосіб) життя на місцевому рівні; воно поруч, воно є, воно було і буде завше...
Reply
Leave a comment