Leave a comment

Comments 11

sestra_yuliya November 27 2009, 10:40:31 UTC
а розпушувач або гашену соду Ви не кладете? Тодітреба написати, що яйця слід ретельно збивати - окремо білки, окремо жовтки. І вводити більки аж в самому кінцы вимішування тіста. Бо воно ж не буде "дірчасте" і пухке, а таке, глизяве.

Reply

bohdan_rachok November 27 2009, 10:55:08 UTC
но розпушувач не завадить. Я трішки побоювався, що вийде гливке, але ні - дуже навіть добрий сирник зготувався

Reply

sestra_yuliya November 27 2009, 11:04:33 UTC
гарно! то вітаю з вдалим кулінарним дослідом)

Reply


zhuravlyk November 27 2009, 10:49:34 UTC
чи можна чимось замінити манку або зовсім обійтись без неї? я манку терпіти не можу :(

Reply

bohdan_rachok November 27 2009, 10:57:01 UTC
таж воно манкою навіть не пахне, але можна і замінити. Борошно (чотири столові, мабуть) або кукурудзяне борошно (3 столові)

Reply

sestra_yuliya November 27 2009, 11:05:19 UTC
а її не буде там чути! можна борошном замінити. я пробувала - смак не той. з манкою смачніше і "повітряніше"

Reply

lyudisha November 27 2009, 11:22:53 UTC
ви її там і не побачите і не відчуєте - зате запіканка буде значно ніжніша, ніж якщо її готувати з борошном.

Reply


lyudisha November 27 2009, 11:29:00 UTC
о, я цей рецепт недавно для себе відкрила - лише от протираю сир спочатку і збиваю окремо білки. А ще додаю кавову ложечку кориці.

Reply


fish_ua November 27 2009, 13:38:24 UTC
замість цукатів рекомендувала б класти зацукровану шкірку помело - вона там же продається. Набагато цікавіший смак і запах.

Reply

fish_ua November 28 2009, 08:09:58 UTC
еее... а нащо було приховувати, думаєте, помело образиться і прийде розбиратися?)) сам плід ніякий, згодна. але типово цитрусова шкірка у них достатньо товста, щоб був сенс зацукровувати. Вони мають виразний смак і запах цитрусової цедри, були б такі лимонні і апельсинні - теж би вийшло непогано, але продаються тільки з цього "віника"

Reply

kag0r November 30 2009, 20:57:41 UTC
хех
а що там приховувати?
тії "гарбузи" в основному тільки для американських та японійських туристів постачають у сувенірну продажу наполітанці:)
Ростуть вони на висотах 600 - 1200м над рівнем моря та вкриті на зиму спеціальними сітками - які перешкоджають місцевим птахам нищити плоди та захищають від локальних приморозків та опадів у вигляді граду, і підтримують температурний мікроклімат в кронах дерев.
А щоби навчитися відчути виразний смак поміж тими цитрусовими, що ростуть на схилах Неаполітанської затоки, потрібно не один рік.
Це така собі штука (чи спосіб) життя на місцевому рівні; воно поруч, воно є, воно було і буде завше...

Reply


Leave a comment

Up