ще всередину можна замішати натерті яблука або ягоди (останнього разу вийняла чорниці з морозилки), але тоді я даю більше цукру, бо кислятина.
А ще я інколи замість поташу даю трохи сухих дріжджів. Але тоді бажано, щоб або молоко було досить тепле відразу, або, щоб тісто троха постояло в теплі перед тим, як його смажити.
Про те, що пропорції на мою сім'ю більші в рази - і так ясно, тому роблю міксером.
Comments 15
Reply
Reply
Reply
А ще я інколи замість поташу даю трохи сухих дріжджів. Але тоді бажано, щоб або молоко було досить тепле відразу, або, щоб тісто троха постояло в теплі перед тим, як його смажити.
Про те, що пропорції на мою сім'ю більші в рази - і так ясно, тому роблю міксером.
Reply
Reply
Reply
а що таке млинці?
Reply
Reply
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%86%D1%96
а це налисники (вони можуть бути і без начинки)
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment