- свіжі фрукти дають багато соку - якось випікав з абрикосами за усіма правилами - випік основу з пісочного тіста, накрив прокладкою з свіжозвареного мигдально-вершкового крему, розклав абрикоси: соку витікло так багато що додатково підсушував 40 хвилин при 140 що робите ви в такому випадку?
люди хто робив вже пиріг? я розказала подрузі про нього, так вона засмучина телефонувала, що вийшов гливкуватий. Може з температурою не вгадали? пекли при 210 гр.
Comments 5
- свіжі фрукти дають багато соку - якось випікав з абрикосами за усіма правилами - випік основу з пісочного тіста, накрив прокладкою з свіжозвареного мигдально-вершкового крему, розклав абрикоси: соку витікло так багато що додатково підсушував 40 хвилин при 140
що робите ви в такому випадку?
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment