проста їжа: пиріг зі сливами

Sep 03, 2008 21:45

все дуже просто й швидко.

шмашного :о) )

Фрукти, Тісто, Десерт

Leave a comment

Comments 5

reflecsplint September 4 2008, 07:17:28 UTC
- який діаметр форми, та товщина шару тіста?

- свіжі фрукти дають багато соку - якось випікав з абрикосами за усіма правилами - випік основу з пісочного тіста, накрив прокладкою з свіжозвареного мигдально-вершкового крему, розклав абрикоси: соку витікло так багато що додатково підсушував 40 хвилин при 140
що робите ви в такому випадку?

Reply

reflecsplint September 4 2008, 07:18:41 UTC
покажіть що на зрізі пирога - цікавить структура готового виробу

Reply


dzemrula September 4 2008, 07:42:15 UTC
дякую!!!

Reply


kag0r September 4 2008, 12:10:18 UTC
ох!...як я люблу тії сливочки:)

Reply


galari September 8 2008, 18:04:15 UTC
люди хто робив вже пиріг? я розказала подрузі про нього, так вона засмучина телефонувала, що вийшов гливкуватий. Може з температурою не вгадали? пекли при 210 гр.

Reply


Leave a comment

Up