А солодовня - це де пророщують і сушать ячмінь? Я теж думаю, що чим кустарніше виробництво, тим цікавіше. Колись в дитинстві з татом ми возили насіння на олійницю, я хоч всередині не була, але зазирала в двері. А запах який стояв на території! На Харківщині тоді дуже популярно було "бити олію" з соняшникового насіння, навіть з купленого, якщо свого не було, все одно краще, ніж в магазині.
Так, там пророщують ячмінь, і це на їх території, хоча по документах це французи. А олійниці і зараз працюють, ми стараємось у сезон возити туди наших туристів.
Я о том, что можно быть корректнее в комментах. Прекрасно понимаю, что разница между продукцией больших корпораций и небольших предприятий может быть очень большой. Как, например, в Европе сыры фабричного и фермерского производства очень разные, цена фермерских в несколько раз выше. Я задавала гиду "неудобный" вопрос о том, какие консерванты добавляют в безалкогольное пиво, чтобы оно долго хранилось, но она ответила, что хранится за счет стерилизации и углекислого газа. В остальных видах консервантом является алкоголь и углекислый газ. Трудно поверить.
Comments 10
Але на малих пивоварнях якось цікавіше екскурсії проходять, і пиво смачніше :)
Reply
Я теж думаю, що чим кустарніше виробництво, тим цікавіше. Колись в дитинстві з татом ми возили насіння на олійницю, я хоч всередині не була, але зазирала в двері. А запах який стояв на території! На Харківщині тоді дуже популярно було "бити олію" з соняшникового насіння, навіть з купленого, якщо свого не було, все одно краще, ніж в магазині.
Reply
А олійниці і зараз працюють, ми стараємось у сезон возити туди наших туристів.
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Прекрасно понимаю, что разница между продукцией больших корпораций и небольших предприятий может быть очень большой. Как, например, в Европе сыры фабричного и фермерского производства очень разные, цена фермерских в несколько раз выше.
Я задавала гиду "неудобный" вопрос о том, какие консерванты добавляют в безалкогольное пиво, чтобы оно долго хранилось, но она ответила, что хранится за счет стерилизации и углекислого газа. В остальных видах консервантом является алкоголь и углекислый газ. Трудно поверить.
Reply
Leave a comment