Epämääräistä. Fictionia. FanFictionia.

Sep 16, 2005 00:19

Enpä olisi koskaan uskonut miten vaikeaksi "skinnit" voivat elämän tehdä. Oikeasti, niiden tarkoitushan on vain näyttää hyvältä ja niin pois päin, mutta ei, ne hankaloittavat jo valmiiksi tarpeeksi hankalaa elämää vielä rasittavat 10%:a lisää. Hmp ( Read more... )

mese, torstai, kurssi, internet, fanfiction, , jorina, luku suositus, perjantai

Leave a comment

Comments 4

she_flame September 16 2005, 10:21:38 UTC
Haha. HP/DM on varmaan yks miun vanhimpia pareja... Se oikee termi vois olla uuelleen lämmitetty... :p

Mistä tuliki mileen, että mie vietin tuossa viikolla aikaa lukemalla uuestaan niitä parhaimpia A/B ficckejä sieltä fellowshipistä... (Syytän Ippua, joka viime sunnuntain pelissä nimitti yhtä vihua 'arkipäivän Boromiriks' ja meillä oli sit vähän ylen hauskaa sen kanssa. :p Harrilta meni suurin osa niistä jutuista ihan huti...)

Reply

tuhatsade September 16 2005, 14:54:47 UTC
Hmh. Mie varmaan taas lukasen sen Behind the Emerald Eyes jutun, Morian kirjastosta. En ees muista oli siinä enemmän osia kuin yks. Mistä tuli mieleen, mie lupasin lähettää sen systerille.

Jooh, Námo/Celeborn rules. Yay! (Ainakin mainitussa fickissä, kun muita vastaavia oo ees lukenu. Oi juu, sillä yhellä tyypillä on se the Class juttu. Aragorn/Boromir, Faramir/Legolas ja sitten palikka Arwen ja Eowyn, se missä Galadriel ja Celeborn oli adoptoinu Boromirin ja Faramirin ja sitten ne kaks hobittia, se joka siottu sinne kouluun nykymaailmassa. Mahatkohan sie muistaa?)

Reply

she_flame September 16 2005, 15:49:48 UTC
Joo. Nimee en muista, mutta kirjottaja on (ehkä) Jim Morrison... No, fellowshipiltä se kuitenki löytyy.. Ettimällä, jos ei muuten. *g*

Reply

tuhatsade September 16 2005, 20:44:05 UTC
Miulla on koneella se... *virn* Ei tarvii. Lähinnä mietin muistatko sie sitä.

Reply


Leave a comment

Up