LP, 8. Työpäivä, työ2

Aug 25, 2005 09:04

Vau. Edistystä. Ja silleen. Sit kun vielä saadaan pidettyä tämä... Pyysin jo esimieheltäkin anteeksi viimeviikkoista käytöstäni. No, ollaanpa sitten opittua taas asioita ( Read more... )

torstai, shopping, jorina, kirja/book, opitaan uutta, työpäivä, lopu

Leave a comment

Comments 6

she_flame August 25 2005, 10:11:05 UTC
HP&HBP tuli. :D Saa nähä kuin nopeesti se on luettu.

Ja kyllä ne kaikki Ajattaran kannet oli mukana. :) Elä huoli.

Reply

Haljennut kynsi tuhatsade August 25 2005, 10:54:11 UTC
Sehän hyvä. Mie taas en oo ees alottanut sitä Narri Fitz juttua, että silleen. Joten ei mitään kiirettä.

Oih! Ja onnistuin hankkimaan Viimeisten aikojen valtiaiden trilogian ekan osan kahella eurolla! Mikä löytö! Ja vielä infosta!

Koskaan muuten vilkaissut niitä Ramna manga kirjoja? Palikan näköstä menoa, vaikka sinänsä sen perusidea on ihan kiinnostava. Se pääosa henkilö muuttuu mieheks kun sen päälle (mie muuten luulen, et se ON mies alunperinkin) kippaa kuumaa tai kylmää vettä ja naiseks kun sitä vastaavaa vettä, muista kumminpäin ne meni. Kuten sanoin, hauska idea, mutta muuten se ei nappaa niin piirrostyyliltään kuin kerronnaltaankaan.

Reply

Haha, ranma... she_flame August 25 2005, 11:18:05 UTC
Jaa. En oo tullu kattoneeks - ei kirjastolla oo, eikä kirjakaupoissa oikein tykkää, jos tuun sinne pelkästään sarjiksia lukemaan. :p

Reply

Teretulemast TypoLandiaan tuhatsade August 25 2005, 12:19:39 UTC
Hyödynnä tavarataloja tai muista paikkoja joissa lehtihyllyjä. Niistä ne palikat löytyy.

Vai että typo vai... Jahas... Kaikkea ei aina vois muistaa.

Satutko tietämään onko rakas japaniks koi, vai mitä se koi taas oli? (koi tässä tapauksessa japania, ja ihmettelen mitä hiittä se on suomeks...) Osaa enää selittää mitään. Tuntuu että kaikki aivosolut on lähteneet lomalle, ainakin kullonkin aina ne joita sillä hetkellä tarvitisin. Tosin sormia ohjaavat näyttävät toimivan ihan kiitettävän hyvin... *virn*

Reply


Leave a comment

Up