Про модні фаст-фуди

Dec 17, 2011 16:43

Дуже важливе питання, яке мене давно турбує. Просвітіть мене, пліз. Давно хотіла спитати фанів і просто тих, хто тішиться, що в Києві відкриють заклад "самой популярной в мире сети быстрого питания Subway" (я думала, що найпопулярніший це Макдоналдс, але я не про те) .

Так от. А чім прикол? Жодного разу за кордоном мене чомусь не тягнуло в цей заклад, хоча збоку лоди казали - "Вах! Диви Subway, треба сходити!". Але що крутого у харчуванні будербродами? А особливо в подоражах, коли і так шлунок у стресі. Ну я ще розумію, якщо йти в Макданальдс десь в Західних Європах, бо це дійсно на фоні ресторанів - дешево. Але "Subway" - це не дешевий фастфуд. За майже такі гроші можна нормально і смачно перекусити в кафешці, ресторані чи пабі (особливо у країнах Сх. Європи). Ну прочитала, що ніби особливістю Subway є "здорова альтернативу фастфуду, слоган компании «Ешь свежее!» В Subway обычно представлены несколько видов хлеба, ингредиенты для сэндвичей (говядина, курица, ветчина, тунец, сыр, маринованные овощи) и соусы." Ну що тут здорового - напхати в хліб того чи іншого і з виглядом, як це круто, їсти? В чомусь суть крутості, а?

П.С. Також в Києві відкривають KFC - мережа фаст-фудів, які спеціалізуються на курятині. Я лише раз туди ходила у Варшаві, бо часу не було шукати номальне кафе, і то замовила якусь альтернативну страву з грибів. Натомість половина нашої групи щодня харчувалсь саме там, мовляв це модне кафе і там дешево - вони брали сендвіч, картоплю-фрі з курятини і кока-колу, плативши ца це рівно стільки, скільки я за відбивну з картоплею і курячий бульйон в іншому мережевому ресторані. Де логіка людей, які вважають фаст-фуди бюджетним і МОДНИМ варіантом, пхаючи у себе будербродиі? П.С. буду фанам фаст-фудів дуже вдячна за розяснення

шо ся робе, світ, я це люблю, опит-допит

Previous post Next post
Up