Alice

Jan 05, 2009 22:41

I want you to meet the love of my life. Her name is Alice and she is 14 years old. We've known each other for almost 4 years and even if we've had our ups and downs it's definitely more ups than downs. ;)
She is the mother of two boys, Preston Tucker, born 2004, and Ormen Långe, born 2006.
She is the best and the most beautiful horse anyone could ( Read more... )

pictures, horses, alice

Leave a comment

Comments 4

emidala January 6 2009, 00:21:00 UTC
hon är jättefin! vilka söta öron hon har! jag har aldrig gillat fuxar tidigare (min sista svenska fux knäckte mitt näsben och försökte döda mig...), men hannoveranaren adrian är minsann både fux och fin, och det är alice också, så jag får väl erkänna mig besegrad. :)

Reply

trasdockan January 7 2009, 17:10:19 UTC
Tack. Ska hälsa henne det. :) Adrian är också jättefin. Är det du som står brevid honom på bilden?
Vissa påstår ju att fuxar ska vara extra besvärliga, men det tror jag inte på. Finns besvärliga och snälla hästar i alla färger. ;)

Reply

emidala January 8 2009, 21:38:35 UTC
Ja, hahaha, jag gör världens suraste min för jag har precis hittat en skråma i sadelkåpan. :)

Den värsta fuxen jag någonsin har träffat var stoet som försökte döda mig. Hon är nog samtidigt den värsta häst jag någonsin har haft att göra med. Samtidigt är Adrian en av de snällaste och vänligaste hästar jag någonsin har träffat, så det där med fuxfärg och elakhet betyder nog ingenting. Jag tycker nästar att skimmelston är piggare och tokigare än fuxar. En kritvit C-ponny jag hade för tusen år sedan krossade min armbåge när hon försökte rymma från stallet, och en annan C-ponny skimmel som jag hade något år senare var så het och galen att jag fick kramp i armarna efter bara ett varv runt paddocken. Tacka vet jag bruna hästar. :)

Reply

trasdockan January 11 2009, 14:17:30 UTC
Nu när du säger det så har jag nog träffat ganska många trevliga bruna hästar. :)

Folk säger ju också att ston är värst och det håller jag faktiskt med om, men jag skulle ändå aldrig kunna tänka mig att ha en 'tråkig' valack. ;)

Reply


Leave a comment

Up