Не хох-дойч, а хохл-Инглиш :)

Nov 29, 2013 19:53

Можно легко вывезти мальчика из села, но вот село из мальчика... Это куда труднее. Это я про автора поста. :)).

Я знаю, что мой английский не идеален, но вот за такую фразу The value and power of our actions are even more higher abroad when we join together and strongly reflect our position, values, and national solidarity надо ссылать на чайные ( Read more... )

Европа, Россия, ЕС, сцуко, Поѣздъ тихо тронулся, добить собаку упавшую в воду, Украина, страдания 3.14, сюр, плакалЪ, СССР

Leave a comment

Comments 8

Залиште ви нас у спокої hopep December 1 2013, 03:33:48 UTC
Мабуть , якщо я б побачила цей псевдо критичний комент вчора, моя відповідь на ваші безглузді аргументи була б абсолютно інша. Але, враховуючи події минулої ночі, скажу вам просто , залиште ви нас у спокої, просто набридли ці ваші гидкі втручання. На жаль, через таких як ви і пробивається невина кров. Яка вам уже різниця, який напрямок розвитку ми оберем. Наша країна і нам обирати.
Дорогий авторе , ваш увесь коментар побудований на критиці смаку українців , що боротся за свою ідею. До чого тут "смак". Вирішується доля держави, це не світський захід (хоча вам цього не зрозуміти) Великий символ louis vuitton посеред площі Москви , ось це "круто".
Нелюди ось хто ви. От і живіть ви у болоті, бо такі як ви на краще не заслуговують. Не маю на увазі всієї вашої держави , бо і серед вас є чудові люди, справжні росіяни, а не москалі(мила відповідь на коментар про "хохлів")

Reply


Leave a comment

Up