Як могли б виглядати Черкаси

Mar 16, 2020 00:21

Черкаси - не найгірше місто нашої країни і тут є що подивитися, але, судячи з усього, з місцевою владою тут не все гаразд. Зараз мова піде про сучасні інфраструктурні проекти, в реалізації яких місто дуже сильно відстає від, наприклад, Львова, Івано-Франківська, Тернополя, та може вже й Умані. Річ в тім, що всі реконструкції вулиць, парків та ( Read more... )

черкаси

Leave a comment

Comments 2

aleksa_lav March 16 2020, 06:14:10 UTC
... Да, тротуарная плитка и превращение деревьев в дрова - тренд нынешней местной власти. Из соц-культ нереализованных проектов, необходимых городу, добавлю - КРЕМАТОРИЙ. Площадь кладбищ вокруг города и в нем самом поражает воображение, и скоро превзойдет все местные парки и скверы вместе взятые. Про ледовый дворец для чужой команды было сказано, а вот про баскетбольный, для своей родной команды, нет!! Сколько было проектов (срались из-за места расположения, финансирования, строительных подрядов, откатов и т.д.), а "воз и ныне там" (в смысле в "Строителе", который у команды похоже отберут в скором времени). А ведь были времена когда баскетбольные матчи запросто могли собирать тысяч 5-6 зрителей. Обидно...
Авторам статьи СПАСИБО за поднятые в ней проблемы.

Reply

tourist_ua March 16 2020, 10:45:02 UTC
З ареною для Черкаських мавм останнім часом дійсно якісь негаразди в новинах, але я не зовсім знаю цю тему. А з крематорієм здається не все так просто. Так, цю тему мусолять в Черкасах вже багато років, але, наскільки мені відомо, ті, які існують в Україні, не дуже користуються попитом, тож може там просто не так багато бабла можно зрубити, а то б вже кум/сват побудував.

Reply


Leave a comment

Up