Remeber when I was so strange and likeable?

Sep 12, 2007 22:04

Okei. Meidän yläkerrassa asuu sotanorsu. Taas. Naapurissa joku vajukki ja alakerrassa koira, joka ei tykkää jäädä aamusin yksin kotiin. Oon ollu yllättävän rauhallinen tähän mennesä, mutta tiiättekö että kohta alakaa paukkua jos ei tuo saatanan idioottiperkele istu paikalleen tuola ylhäälä ja oo sekuntia hiljaa. Vittu oikiasti. Jos ei saatana osaa ( Read more... )

Leave a comment

Comments 2

(The comment has been removed)

anonymous September 13 2007, 05:18:32 UTC
Ja niin kauan kuin yläkerrassa ei harrastetta kaidetupakointia (=karistella kaikki tuhkat alakerran parvekkeelle kuten minun uusi yläkerran naapuri) niin häiriön voi peittää esim. kuuntelemalla musiikkia tai telkkaria todella kovalla. Mutta tietenkin jos kyseessä todellakin on steppikenkäinen norsu niin tilanne on toivoton ja otan osaa. -Aksu.

Reply


virpula September 13 2007, 05:21:43 UTC
Kirjastojärjestelmä lienee oikea sana sille mitä siellä käytetään :) ja se sama tosiaan on suurimmassa osassa korkeakoulukirjastoja tässä maassa nykyään (niitä yhtenäistettiin tossa jokunen vuos sitten).

Terveisin kirjasto"ammattilainen" ;)

Ja tiiän Veijo Hietalan. Se oli kai ennen tuola ihan elokuvatutkimuksen puolella enemmänki pitämässä luentoja, mutta ei koskaan mun aikaan. Oon siis kade ku pääset sen luennoille, mää oon vaan lukenu sen kirjoja tentteihin!

Reply


Leave a comment

Up