(Untitled)

Mar 05, 2022 06:28


Російська федерація має розвалитись. І ми побачимо це за свого життя. 

Leave a comment

tipa_bandera March 26 2022, 06:09:37 UTC
Це ж наскільки примітивно треба мислити, що щиро вірити, що якась дурнувата нікому не цікава петиція на щось впливає. Та хоч кожен день викладайте петиції із вимогами заборонити російську мову, чи перевести всіх їх на церковнословянську - це простото дурна та безглузда трата часу. Розумні люди таким займатись не будуть. Спілкування із вами - теж дурна трата часу. Ви настільки тупий, що навіть не розумієте наскільки ви нецікаві. Щось бігаєте, пишите під десятками ніків, я все це видаляю, бо не хочу, щоб мої інформативні статті були засмічені - а ви продовжуєте це робити, бо вас розуму не вистачає зрозуміти, що ви на шляху в нікуди. Тут ви, до речі, дуже схожі на росіян.

Так що не засмічуйте своїми жалюгідними претензіями мої дописи. Або пишите по темі, або я все це видалю. Мені плювати на вас і вашу особливу місію. В себе в блозі її реалізуйте, а не в мене.

Reply

cosiwey676 March 26 2022, 16:37:45 UTC
Це ж наскільки примітивно треба мислити, що щиро вірити, що якась дурнувата нікому не цікава петиція на щось впливає.
А що впливає, розкажіть будь-ласка нам!
Ув Вас що ні фраза - то просто на стіну в рамочку вішай!!
А те що Ви витерли реплики оп'понента але залишили свои, лише підкреслює Вашу беззаперечну мудрість: втерли носа невігласу, годі й казати!

Не підкажете, до речі, як можна покращити цю ста͡ттю? ※uk.wikipedia.org/wiki/Закон_про_єдину_графічну_основу
Може згадаєте роботу Олександра Гаркавця де viн пише про "глазне чита͡ння" себто про спотворе͡ння вимови через спотворену писемність?

Reply


Leave a comment

Up