Бар-Коза-махач-Пінцет-Кієвбасс-паті дайджест

Feb 23, 2008 20:15

Отже - тиждень пройшов, все вляглося, тепер підведемо підсумки.

Вечірка: Більше вдалася, ніж не вдалася, оскільки народу було багато (разів в 3 більше ніж я очікував), певне спрацювало те що грали переважно Кияни. Публіка - стометрівська волосня, інтілігєнти, клабери, пластуни. Музика - зачотна, навіть я танцював, хоч під цей як його там Електростатікдез  фіг потанцюєш.

Заклад: Сподобалося, бо саме так має виглядати на мою думку розважальний нічний заклад, хоча як я чув що нічних вечірок більше не буде - формат не той. Класний зал для концертів, хоча й маленький.  А от з очком треба вирішити проблему якось, бо я обісцяв всі навколишні яклинки, замахавшись чекати в черзі.

Махач: Чомусь мені було смішно, певне тому що не отримав по зубах, спочатку пиздилися інтілігенти, а потім, ще пізніше прийшли футбольні фанати шукати пригод. Думаю що повезло що це були не бамівські гопніки, бо тоді б парою вибитих зубів не обійшлося все. Крім того вечірка й так вже закривалася. Наступного разу охорона буде незайва.

Напої: 4 банки Рево за вечір це вам не хухри-мухри

Загальна оцінка таки 5 з 5 - сподобалося.

Додаткова література:
Ось тут Женєчка гонить біса і пише як їй не сподобалося, а Тігра розказує як він відхуярив того тіпка...

А тут відбувається переділ території (!!!) між промо групами Тернополя та вияснення стосунків, "ми строїли-строїли а ви всі пасочки поломали", а тігра розказує як він відхуярив того тіпка...

Читайте незабаром: віджей Тіх_ра "нє, на голому соціалі не виїдеш...", інтерв"ю місцевій газеті (скан)

а тепер нумо в камєнти, покидаємося калом!

і картинка по запиту махач інтелігентів 

 
Previous post Next post
Up