Moon

Feb 21, 2010 22:13

Gavos man tokia nesamone ( Read more... )

londonas

Leave a comment

Comments 12

dusimtaidevyni February 21 2010, 22:27:57 UTC
Irgi. Nuoširdžiai susipykom dėl sušikto "Avataro". Nors kai parašė laišką, kodėl patiko - man patiko kai kurios priežastys.

Bet tokio žiūrimumo filmas negali būti debilizuojantis (nors, taip, viena plaukia iš kito)

Reply

taskas February 21 2010, 22:39:58 UTC
:)) Su manim igal puse vadinamu pazistamu-draugu nebesneka po pasakymo, kad man nepatiko. oh well, sooner the better. kazkaip zmonemis savo kokybes gyvenimo nematuoju. o soc reiskinys idomus, idomus.

Reply


yshtabi February 21 2010, 22:59:07 UTC
kol nevaidins pappa, tol sūnaus filmų nežiūrėsiu. :D (šiaip planuoju, nes skaičiau, kad tikrai geras, bet kada nors, kai turėsiu laiko bei kantrybės)
O Moon žiūrėjo gedas: http://gedas.livejournal.com/247717.html
Avataras man irgi nepatiko, bet su niekuo perdaug nesiginčiju - jergau, nu kam laiką gaišt? Parodyk tai stalkerei L.A.R.P. (įdėjau pas save) :)

Reply

taskas February 21 2010, 23:06:31 UTC
:D
nu imdb 8 duoda :s as puse paziurejau, kita puse prasukau. neblogas, tikrai neblogas, bet neziurejau vistiek. Aciu uz nuodorda!! Paskaiciau lietuviskus gabaliukus pas geda - rusiskiems gal kiek per daug vyno prigeriau. As nesiginciju irgi - uztenka pasakyt, kai paklausia - na kaip??? kad nieko gero, nepatiko. tai akim nudobia vietoj. Stalkeriui (su panom nelabai as sueinu) - jis ejo ziuret i Imax, du men po pasirodymo, special occasion juk, altorius ir tt. Tai gal geriau nerodysiu haha

Reply


azas February 22 2010, 08:10:23 UTC
Bet tai koks to senio reikalas, atsiprašant. Kažkoks terorizavimas gaunasi. "Moon" pažiūrėjau, visai patiko, nu bet ne šedevras. Man ir "Avataras" patinka, po trečios peržiūros jau suprantu, kad ne šedevras :D Jei tas diedas dar lįs prie tavęs su klausimais, tu jam irgi užduok (žinoma, jei jis ne tavo viršininkas) klausimą. Ar matė "Brazil", "Stalkerį"? Įdomu, ką atsakys.
Ir kas ten per draugai, kurie nešneka, kai pasakai, jog nepatinka vienas ar kitas filmas.. :/

Reply

taskas February 22 2010, 08:23:04 UTC
Vienisi zmones paprastai labai prieraisus savo hobiams, jam sci-fi yra isganymo, ramybes, dar ko saltinis. Tiek supratau is to kaip jis apie visa tai sneka. Mane pati aistra kazkam nenervina, bet tas nuolatinis turejimas atsakinet apie ta pati, per ta pati. Draugus as turiu tik tris, visi kiti tai siaip - kuriu nesnekejimas tik palengvina man gyvenima :)

Reply


madama_volpe February 22 2010, 16:18:55 UTC
Aaa, štai kur aš turėjau būti. Ibo man Avataras irgi nepatiko - pagal savo koncepciją. Ne, tai ten viskas sudėta, kompiuterinės technologijos, gėrio triumfas, tai svarbus žingsnis kinematografo istorijoje, man patinka fantasy bla bla blat, Bet A. nepatiko. O Brother Grimms ir d-r Parnasus patiko. Tai ką dabar daryt ir ką persekiot?! Ir Twillight man nuobodu mirtinu nuoboduliu.
Aš pažįstų žmonių, kuriems netgi LOTR nepatiko. Ir nieko. Ot, žiūrėkim, kas patinka. Pagal skonį ir spalvą visi flomasteriai skirtingi :S

Reply

taskas February 22 2010, 16:29:05 UTC
:D viskas, banas for a lifetime, kad toks filmas nepatiko!

Reply


mayushka February 24 2010, 18:26:44 UTC
ziurejau, man labai patiko, dar ziuresiu :) ir po to dar skaiciau internete apie ji, domejaus, brangusis net juokesi del to is manes :)

Reply

taskas February 24 2010, 18:31:10 UTC
oo, Moon? ar Avatara? Del Moon persekiojo mane kaip ir tikejaus, tai pasakiau, kad tik puse ziurejau, o kita puse prasukau :)

Reply


Leave a comment

Up