Відпустка на обрії: організаційне

Aug 12, 2013 22:32

В Києві до п'ятниці. Їду туди, де нема мобільного інету. Якщо є невідкладні справи до кінця серпня, звертайтесь зараз.

Read more... )

різне

Leave a comment

Comments 6

oso_de_oro August 13 2013, 08:08:12 UTC
Хорошего отдыха и отличной погоды вам :-)

Reply

tana_sribna August 13 2013, 08:10:13 UTC
Спасибо!

Reply


n_tsynaiko August 13 2013, 14:26:07 UTC
гарного відпочинку вам!

ну а фотосесію вже у вересні влаштуємо, так навіть краще: сподіваюсь, спека вже спаде, і я буду жвавіша, веселіша, здоровіша і, відповідно, працездатніша ;-)

Reply

tana_sribna August 13 2013, 14:39:34 UTC
Дякую! Я зашиваюсь із замовленням (спека, доня, дім,робота по проекту (не ала баба клопоту), а передоплату вже взяла і благополучно на неї прилаштувала Сашку в садочок з вересня).Треба кров з носа там дошити. Так, в мене до тебе ще одне осіннє діло. Мітенкове. Брат зносив свою пару, каже, давай ще даруй тільки з міцнішім краєм , читай акриловим викінченням, вовна є вовна. + те,що я тобі винна. Тримайся!

На курвах (fitcurves), рідко, але буваю, тільки тобі й компліменти, спідницю розглядали, і всі ж вміють і можуть таке собі зробити))

В метро тітка витріщилась, саме витріщилась на капелюшка, мовляв, купували чи плели, які нитки і таке інше. Сіла в наш вагон поруч і розглядала. Всіх посилаю в твій блог!

Вчора берет похвалили на Сашуні. Так що тобі має стати легше, і вперед у осінь і теплі речі!

Reply

n_tsynaiko August 13 2013, 15:31:08 UTC
ох у тебе брат і спеціаліст речі нищити! ;-) ще би ти мені нагадала, які саме то були мітенки, ті шо з чорними смужками чи з коричневими (думаю, краще тоді напіввовну брати, а не акрилом краї обробляти, бо то буде ну зовсім кака ))))) )

так-так, у нас всі все вміють, тільки чомусь не роблять ;-)

о! днями одна така тітка бігла за мною по Сільпо з криками до подруги "почекай-почекай, я зараз на капелюшок подивлюсь", гальмувала так, шо ледь з ніг мене не збила, "це ви самі в'язали?" так відверто мене ще ніколи не розглядали )))))

Reply

tana_sribna August 13 2013, 18:05:17 UTC
Добре, у вересні все розкладемо по поличках. А люди в нас більш ніж безпосередні, це щира правда.

Reply


Leave a comment

Up