СВЯТВЕЧІРНІ СТРАВИ: ОСЕЛЕДЕЦЬ/CHRISTMAS EVE DISHES: HERRING

Dec 28, 2010 15:45

На Свят Вечер обязательно подают сельдь. Вот один из способов подачи, придуманных нами. Смотрится очень оригинально. "Стройматериал" пропитывается селёдочкой с постным маслом...В общем, ням-ням:)...

Herring is a "must have" on Christmas Eve. Here's one of possible ways of serving it, that our wild imagination has created. Look at it yourself, not bad, huh? ;) The "building material" gets soaked in herring-oil "juice"... and it tastes SOoooo delicious!...




Нарезать черный хлеб полосками, подсушить в духовке. "Построить" сруб, наполнить сельдью с луком. Приятного аппетита!

Cut rye bread into long pieces, 1/2"x1/2", slightly toast them in 330F (165C) oven, turning the "logs" once. Then "build" a "log house", fill it up with herring pieces mixed up with chopped onions and vegetable oil. Enjoy!


Святвечірні страви, оселедець, Святвечір, olenkaphotography.com, by olenkaphotography.com, ukrainian christmas eve, christmas eve, Святий Вечір, ukrainian christmas, herring

Previous post Next post
Up