Этот рецепт нашла пару лет тому назад
здесь. Делаю часто, т.к грибочки и правда очень вкусные!
I have found this recipe a few years ago. Since then, I make these mushrooms quite often, they are just too delicious!
0.5 кг свежих грибов
40г уксуса, лучше яблочного
1 ч.л соли
1 ч.л сахара
1/2 ст. масла постного
2-3 зубчика чеснока
10 горошин черного перца
2 лавровых листика
Грибы вымыть, если крупные порезать. В глубокую сковороду влить масло и уксус, добавить
все ингридиенты(чеснок на чесночницу), грибы. Закипит, убавить огонь и варить 5 минут.
Остудить, сложить в банку и хранить в холодильнике.8 oz. fresh mushrooms
3 tbsp apple vinegar
1 tsp salt
1 tsp sugar
1/2 cup oil
2-3 garlic cloves
10 black peppercorns
2 bay leaves
Wash mushrooms. Pour oil into a deep frying pan, add vinegar, minced garlic, spices and mushrooms. Lower the heat once it starts boiling, cook covered for 5 minutes.
Let the mushrooms cool, place into a glass jar, store in the refrigerator.