Річниця Майдану. Урочисте святкування.

Nov 25, 2014 09:37

Оригинал взят у ivan_911 в Річниця Майдану. Урочисте святкування.
Був вчора на Майдані
Біля виходу з метро вербують в УНА-УНСО
мабуть члени закінчуються



Майдан і Консерваторія гарно підсвічуються патріотичними кольорами:





Патріоти з прапорами на вудках уважно слухали міністра культури. Той розказував який подвиг було здійснено, які всі молодці і що не треба розслаблятися, бо ворог не спить



Потім включили пісню про качку, під яку носили гроби, всі заплакали. Крім мене. Я відчував себе бездушним зрадником і останньою скотиною.
Оголосили хвилину мовчання, консерваторія гарно освітилася червоним кольором.



Потім на сцену видерся якийсь пришалепкуватий дід, він активно жестикулював, теж розказував які всі молодці, і що він прийшов розказати що чорне це чорне, біле це біле, а жовто-блакитне це жовто-блакитне.
Чесне слово, так і сказав. І пішов. Йому вдячно аплодували за відкриту істину.



Я пішов в сторону бувшої Інститутської, тепер - алеї Небесної Сотні, вулицю не всю перейменували, тільки частину, бо там і Нацбанк, і різні контори, щоб всі не міняли документи - змінили назву лише частини
Іншим непатріотичним вулицям так не повезе. Документи будуть міняти всі.
Далі від сцени тусувались патріотичні компанії в бандерівських кєпочках



Патріот під прапором схожий на обмороженого фріца під Сталінградом з радянської пропаганди



Народу було чимало. Приперлася Руслана, співала гімн. Теж розказувала які всі молодці, що не можна зупинятися, (як руйнувати країну - то уже руйнувати до кінця) тощо. Трохи позомбувала натовп мантрами, але натовп не дуже відкликався. В темних частинах Майдану групки патріотів бухали і поминали загиблих.



Під подовбаним революцією декоративним годинником стояли вінки, портрети загиблої Небесної Сотні, люди приходили, клали квіти, запалювали лампадки і свічки, хрестилися.



Я теж спустився, я шукав потрібний мені портрет. Дойшов до кінця, не знайшов, повернувся до початку, ось, знайшов



Киянин, Володимир Захаров, 65 років, ай-ті спеціаліст.
Весь цинізм у тому, що Володимир Костантинович Захаров працював інженером-налаштувальником комп"ютерів у офісі Партії Регіонів, який патріоти розгромили 18/02/2014. Тоді офіс захопили, а Володимира Костянтиновича спочатку душили шарфом, потім били бітами, він, по доброті душевній вийшов до майданутих, попросити щоб підпустили жінок, які теж перелякано сиділи в офісі. Мабуть Володимир Костянтинович дуже завинив перед країною і нацією, тому його убили в той день. Як саме - версії розходяться. Кажуть застрелили, забили бітами, спалили. Скоріше за все немолоду людину добряче побили, покинули на підлозі, потім офіс підпалили.
Придуркувата Т. Чорновол вчора у Савіка Шустера сказала що їй дуже приємно згадати той день коли вона з друзями підпалила офіс Партії Регіонів.
Ось тут на відео видно як підпалюють.

https://www.youtube.com/watch?v=yVuWn3xN7SM

image Click to view



Дивитися на 2:12
з криками закидують коктейль - приміщення спалахнуло
Тут на фото
http://www.bilozerska.info/?p=23051
пані Білозерська теж тішиться з підпаленого офісу ПР.

Отаке

Майдан

Previous post Next post
Up