Бу. А вы якую любіце??? Я заварваю Фані-Бані, змешваю яе з рамонкам, туды ж карыцы.... Ці можна яшчэ васільку дадаць- таксама класна, і выглядае лепш...
Я ў гэтым пляне дзейнічаю нескладана. Бяру пакецік, кідаю яго ў кубак, заліваю кіпнем. Гарбата пажадана зялёная. Калі чорная, дык люблю з рознымі смакамі, кшталту вішні, цынамона, цытрыны. :)
Я люблю апошнім часам змешаную... Вельмі зручна набыць пакецікі травак розных(не пра тое, аб чым людзі звычайна думюць) і дадаваць па смаку. Я пакупаю тую гарбату, якую трэба заварваць. Не магу піць у пакеціках, як не дзіўна. Нават у цягніках важу гэта ўсё з сабой... Люблю змешаную- зялёную і чорную. Кіслейшы трошеі смак...
Comments 16
Reply
Я заварваю Фані-Бані, змешваю яе з рамонкам, туды ж карыцы....
Ці можна яшчэ васільку дадаць- таксама класна, і выглядае лепш...
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment