QUOTE 0001011: Как тратить деньги

Mar 02, 2010 22:58

слухаю зараз лекцію Торсунова на шанованому мною Веда-радіо. просто одна з цікавих думок:

некоторую часть денег нужно тратить на свой быт: правильно питаться, одеваться, [соблюдать гигиену] и так далее. это не значит, что эти затраты постоянно должны возрастать: нет, тратить нужно в таком объеме, чтобы не болеть. все остальные деньги нужно тратить ( Read more... )

hare krishna, quote

Leave a comment

Comments 2

gralena March 5 2010, 13:00:21 UTC
чудова думка, у лекціях Олега Генадійовича завжди багато гарних ідей. але питання в тому, як кожен для себе розуміє самовдосконалення, це залежить від смаків людини

Reply

svetophil March 5 2010, 15:44:26 UTC
насправді він там зразу ж пояснив, що він під цим розуміє. благодійність, налагодження стосунків з іншими, отримання духовних знань і досвіду, паломництва тощо. а от роботу над виправленням зору, скажімо, Торсунов за самовдосконалення не вважає (так випливає з відповіді на наступне запитання-підколку, "чому Ви займаєтеся самовдосконаленням в окулярах?").

тому-то на цьому слові моя цитата і закінчується: думаю, кожен і так бачить перед собою зразу кілька напрямків, які саме для нього в даний момент є самовдосконаленням. а інші потрібні напрямки вимальовуються під час роботи за цими першими :)

Reply


Leave a comment

Up