Обливаний Понеділок - Люби І Примножуй?

Apr 06, 2010 17:36

Дивлячись на фото від smolyaninow  тутачькі і від dyachyshyn  отутачькі мимоволі задумуєшся над доцільністю збереження і примноження деяких народних звичайв і традицій.
Історично дане дійство ака водне поливання хлопцями дівчат служило замолоджувальним засобом у псевдосором"язливих слов"ян. Типу, полив - знач вподобалась. Все просто - хлюп, траськ, чекай сватів (можливо).

Галицька вакханалія з Великоднім понеділковим поливанням почалась ще десь в 90-х, коли традиції згадались, а правильне трактування їх упустилось. І з несамовитою силою всі почали поливатись - хулє, так жиш наші предки робили! А чого робили, як саме і в яких кількостях уточнити забули. От і почалося виливання відер у переповнені трамваї і маршрутки. Іншого слова крім "рагУльство" в мене по відношенню до цього явища не знаходиться.

Нахєр ці всі народні забави?! Подивіться на фото - ви бачите в очах поливальників інтелект? Навіщо це все і куди дивляться правоохоронці? Куда ідуть податки? На оплачування побірників неправильної торгівлі привокзальногобазару?

Карочє, ГАНЬБА, шановні

ЦЕ - ГАНЬБА І ЙОБАНИЙ СТИД



Мені шкода цю дівчинку. Бо якась надвесела хвацька бидлота примножила народну традицію. Ця бидлота щедро полила Великодній понеділок її сльозами...

Я ПРОТИ ТРАДИЦІЇ ОБЛИВАННЯ НА ВЕЛИКОДНІЙ ПОНЕДІЛОК - І ХТО МЕНЕ ПІДТРИМУЄ НАПИШІТЬ ТАКЕ САМЕ В СВОЄМУ ЖЖ І ПЕРЕДАЙТЕ ФРЕНДУ

Я ПРОТИ ТРАДИЦІЇ ОБЛИВАННЯ НА ВЕЛИКОДНІЙ ПОНЕДІЛОК

Також хочу відмітити сталеві нерви фотографів - стільки нафотографували і рука не дригнулась комусь допомогти

Я ПРОТИ ТРАДИЦІЇ ОБЛИВАННЯ НА ВЕЛИКОДНІЙ ПОНЕДІЛОК

великдень, понеділок, традиції

Previous post Next post
Up