Гроші за книжки:

Feb 03, 2010 22:39


Коментувати

Скільки ви ладні платити за книжку? Гідно видану, добре проклеєну, на гарному папері, у палітурці чи обкладинці, з тисненням / фольгуванням / вибірковим лакуванням? Скільки ви ладні викласти за направду якісний продукт, естетично бездоганний, приємний на доторк і вигляд? За книжку, яка матиме фахового редактора і уважного коректора?

Мені не йдеться про ексклюзивні видання у шкіряній оправі на папері ручної роботи, з гравюрами і шовковими ляссе. Я про той тип книжок, які стоять на моїй полиці і які видані у Польщі, Німеччині, Швеції чи Америці. Не одноразові. Не покетбуки. Книги, які захочеться купувати на тлі поширення дешевих букрідерів.

То скільки ви ладні віддати? Називайте діяпазон, від - до. І вкажіть, що для вас важливо у книзі, конкретно. Що стане додатковим чинником на користь купівлі. Про що я, можливо, ще не згадав?

Якщо ви пропіарите це опитування - буду вдячний, адже чим краще підготуватися зараз, тим ліпший буде результат. До того ж, маю сподівання, що існуючі видавництва теж дослухаються. Давно час.

питання

Previous post Next post
Up