Суцільноепізодичне аемве, підбірка пісень ОЕ-Скрябіна на сім серій підряд "Сталевого Алхіміка"

Aug 16, 2020 22:24

Багато українських пісень на аніме цільноепізодичнонакладально, з неперервним переходом пісень до кінцівок та вступів епізодів, таким манером що поєднується з наступними трьома ігротрековими епізодами. Хотіте глянуть експеримент?
АМЕСТРІС ATEO



Як в народі називають "amv", тільки тут не роблення кліпу під пісню, а добирання кліпів і пісень під цілий епізод, навіть плейліст із десяти епізодів підряд.
Дивитися цільнограйно: від "Позич мені Сонце" до "Майже Весни"https://photos.app.goo.gl/EcLEiEbTYFe81szM7, можна глянути й до "Догнала дикий вітер ; Далі від "Майже Весни" https://photos.app.goo.gl/SLa9kZG2UJtgFBU98 до епізодів-саундтреків https://youtu.be/j7y8wFkSCiw?t=441

По порядку з посиланнями й піснями.

Передмова.

У нікотором царстві-мілітарістськім государстві пасіонарії черговий переворот задумали провести. І не простий, військовий, як це прийнято (генерали в змові теж є), а алкемічний, під формальним керівництвом кудесника трансмутації повітряних потоків у званні полковника, що на східній громадянській війні прославився як термобаричний вогнемет. З того часу травматичної молодості він виніс не тільки мрії про державні переміни, в перспективі бачачи себе фюрером, але й команду однодумців що разом з ним переживили весь жах і біль втрат, а ще стрільби кулевим і алкемічним способом по повсталому населенню, яке мілітаристська держава анексувала.

Забув сказати, дія відбувається в умовному 1914-ому з багатьма стімпанковими елементами, а особливістю світу виступає те що до винайдення повітроплавства не додумались, зате всіляко розвинули навуку про алкемію та алкагестрію, що дозволяє використовувати енергетичні потоки та силу ядра Землі для керування оточуючими елементами через "магічні" (тобто,наукові) формули. Звісно, існують певні свої правила і Ворота Істини, за які утаскуються і платяться ті, хто вздумають спробувати обійти правила. Через такий спір з вищими силами й виникає центральний сюжет двох братів, один з яких втратив руку та ногу, а інший усе тіло, а душа поміщена в історичний обладунок. І від спроб з юнацького віку просунутися по держслужбі та нарити якомога способів відновити тіла - постає історична перспектива мети створення держави, якою керують, виявляється, військові на чолі гомункулів проводять всякі підозрілі експерименти, а у Визначний день ("Той день!" - співає Вакарчук https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/782362211817442/?t=1263, у снгшних перекладах Promised Day називають "Тот день") планують обезсмертити верхівку командування, привівши п'ятдесятмільйонне населення до трансмутації у межах довколадержавного кола.

От, щоб не грянути усім разом у алкемічний казан, полкан-вогнемет й починає путч, заручившись підтримкою північно-прикордонної генеральші (збройні сили у арктичному вбранні), щоправда, по ходу подій на неї звалили відповідальність за переворот, бо в очах суспільства полковник мав лишатися борцем з деструктивними елементами в системі, на варті легітимності та державності
І.
"Сам" у стилі чорнобілого Скрябіна, інша назва -"Сплячий патруль". Те що назнімали - лише згодом дізнались що получилось в стилі чорнобілих Depeche mode, про чиї кліпи ще не знали, але перебували в однаковій музі.

Із початковим ефектом пісні, гострі тіні Гордині розчиняються, відрізані від доступу світла, на слова "Бо від вас давно пішов" - розвертається, йде геть батько братів.

"Сам" і "Самотній в'язень" лунає до теми затриманого цільнометалевого алхіміка разом з гомункулом, а "...падали, ніби мертві птахи" відлунюють від стін каналізації зі вбитими державним алхіміком Кімблі ішваритами, що тонуть у темряві переходу кадру на попереднє місце дії, Прайдчик морзянкою постукує по шолому...

Весела початку дев'яностих "На даху добре" супроводжує привал героїв перед початком Доленосного дня, коли глобальний задум заснування 50-мільйонної держави має сповнитись у розрахунках гомункулів, "Тільки ти не вмирай" - "твої холодні руки, я боюся їх сам..". Ед прощається з молодшим і перші променi Сонця зустрічають революцію чи воєнно-алкемічний переворот...

Захопивши першим ділом дружину фюрера і радіостанцію - полкан з прибічниками шлють в ефір народно-зрозумілу версію того що діється за вікном ("Майже весна"!), щоб відтягнути штурм урядовими силами, яким заважає лише заручниця, переконана що на її чоловіка, фюрера Кінг Бредлі, вчинено атентат і підло захоплюється влада вчорашніми поплічниками. Що додає віри - невдала спроба спецпризначенців фізично усунути заручницю разом з друзями полкана, захопивши самого його живим. Ситуацію рятує інша група змовників, що організовувала потяготрощу Головнокомандуючому, який, щоправда, виявився живий-живісінький і саме крокує до столиці. Далися взнаки надздібності гомункула, конкретно в нього - абсолютний зір, хіба тільки не регенерує як усі його роду.

До речі, сам рід почався півтисячоліття тому тому [лунає Скрябін - Нема Нас (В ліжку спав)] з першого гомонукляки на основі крові раба у східній монаршій державі Ксеркс, де придворні хотіли обезсмертити правителя, натомість внаслідок ритуалу впали бездиханно всі окрім двох істот - гомонукляка й раб, що на момент алкемічного катаклізму опинилися в центрі глобальної формули, заради якої рились лінії-траншеї, а по кутам і перехрещенням вирізалось місцеве населення, така от шкідлива геометрія з популяцією.

Карлик з пробірки взяв собі личину раба чий генетичний матеріал йому вже знайомий, зі вдячності навпіл розділив з ним мільйон поглинутих життів співвітчизників*, таким чином обезсмертивши, а той витратив сотні років на домовляння з душами всередині, чим заслужив їх добровільну співпрацю, умудрився на початку століття стати батьком двом згаданим центральним братам i покинув сім'ю [грає Скрябін - "Спи собі сама" (Own Rmx)], коли розгадав плани свого лихого двійника на найближче Затемнення Сонця - "Той день".

До реч, у добірці однойменну пісню використано двічі, бо існує два варіанти кліпу https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/783647435022253/?t=780

ІІ.

Доки вогнянний полковник намагається просуватись до Зловісних лабораторій без жертв, прикордонники генеральші ріжуть столичний гарнізон направо й наліво, а сама вона щораз на волосинці від винищення, адже, заставши революцію у головному штабі, попутно скоротивши правлячу верхівку на пару голів, зустрічає старого знайомого опонента - гомункула Лінь, в якого, як і в кожного свого роду, виявляється родзинка -надздібність, це в данному разі гіпершвидкість. ("Як знак на моєму плечі",-співає Вакарчук про татуйований Уроборос, "так швидко й так мало, ой, так мало"- швидкість Ліні зметає все на шляху на візерунчастій підлозі в тон під'їзду із кліпу. Цього кліпу теж є дві версії чомусь на ютубі, тому й вставив одну, коли "Шукав в телефоні мій слід" - солдати Централа шукали фургон з повстанцями, перефарбований відмінно від ознак із радіоперехоплень.

"Wasn't it son?" O.E. - День! Ще не настав! Маю то, маю то, маю то - що так шукав.

Залучений лиходіями Вибуховий алхемік звільняє Гординю з ликом хлопчика із гострими тінями.

"Моя весна!" - колишній зек-підривник радо приймає бій з цільнометалевим супротивником.

"До м'яса вкушу за руку, мов велика скажена собака" ,- несподівано з куряви виникає левохимера, заштопана дохтором Марком і прогризає шию супротивнику, перехопивши руку з візерунками. "Сосни-и-и"- проводжаючи поглядом автівку рятівників люду, Гординя облизується й поглинає до свого хфілософського каменю панича в білому, що виявився не розчиненим у вирі стражденних душ, а встряв у відповідальний момент у суперечку заради принципів, чим попустив вищість гомункула над людиняцтвом.

Тимчасом, як друкодуркував раніш:

["А може все буде на.." - співає зелений чоловічок на фоні бойні з чоловічками-маріонетками,

"Тінь твого тіла" - бо зупинятися вже пізно, чуєш ти, я не залізний, і коло вікна...У нарізках анонсу наступного епізоду Енві перетворюється на таку велетенську кракаділу, що своєю тінню затіняє усіх.

"Все буде так, все буде так, як ти й хотіла!"

"Не за-бу-ду те-бе!" -на радіо революціонер висловлюються дуже переконливо, в тому сенсі що мужньо, під повторюване "Ніколи!"

"Йде вiйна. Ти пишеш. Всьо горить. Ти пишеш. Ти пишеш... I hear the war now, hunny! "Турбо-техно",Скрябін. І танк такий по штабу - бамць!]

ІІІ.

Тим часом, герої застають гомункула Заздрість [Скрябін: "а голі стіни слухають джаз, бам-бамбам-БАМ-БАМБАМ!!!"], що зізнається в своїх постановках з перевтіленнями та усуненнями свідків і в сталкерючому коридорі під "Там де мене лишили" https://stefan-blog1.livejournal.com/video/album/891/?mode=view&id=2286

та "Хробак" https://youtu.be/93FSSahudGk?t=91

бігає за трікстером полкан, аж доки його найголовніший у минулому ворог-східняк не відговорює палити своє серце у помсті, а то чим герой стане, як досягне руля держави?

До речі, кому цікаво, у серії про бойове минуле (Крап-крап-крап-крап у каналізації, - трек з Меча й Магії 6 наприкінці серії) на початку накладено "Не треба" за яким у альбомі слідує "Хробак", а тут в свою чергу знов згадується семирічна війна, закінчена сім років назад - і одразу по кінцю спогадів розташувався Великий Хробак. Пісня цілком у дусі хомункуліф: "Дуже добрим є план, схему креслила кров, ми по схемі підем. Не залишиться вас, всі загинуть в війні, ми - великий хробак, а ви нє. Ми - хробак! А ви - нє!"

А тим часом в генеральном штабє.

Bід розчавлення генеральшу рятує братова рука, згодом вивернута [Як дуркодрукував раніш: Скрябін, "Кольорова" - всі живі і здорові, кров зелена, кров червона, можливо в когось під штанами пробігло щось жовте] і вставлена на місце биттям ціпом під звук ланцюгів з кліпу "Але для тебе", а під музику "Героя" з кліпу Скрябіна усі разом мускули культуристів спецефектно перемагають вічно втомленого гомунукляку, якому навіть розсипатися на порох - лінь.

"Моя Джульєтта, якби ти побачила сама! Яка на твоєму балконі настала зима!..",-ОЕ. Приходить фюрер.

Польовим радіозв'язком оголошує смерть заколотникам.

"Ага-аха!"

Див. https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/783662391687424/ - ці кілька епізодів плейлістом від ХРОБАК- Чайна Волл-Мій Брудний Космос-Я живу (Скрябін) до Для тебе, На лінії вогню (кліпи ОЕ), Тепла Зима, Герой (Скрябін), далі Стіна-Незалежність-Джульєтта - ОЕ, альбом 2013 року
https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/783665841687079/?t=280, досі вся музика була дев'яностих-двотисячних.

Пішли ігросаундтреки.

ІV.

Під March of Emperor з Вархаммеру розносить барикаду з блокадниками і танк, на радіво революціонери спішно придумують що раз незапланований фюрер бореться з військами генеральші, то путч це її рук справа. Оскільки сталінічного фюрера на шляху до воріт штабу не може зупинити ніхто - шанси полкана виступити рятівником нації стрімко тануть на очах, доки напереріз не зістрибує інший гомункул - куленепробивний Грід (спецздібність - оболонка з вуглецю) в тілі східного принца. Грід прийняв сторону людей оскільки має власні плани на світове панування, окремо від бажань сімейки догодити Батьку.

Війська фюрера спостерігають що чільник держави веде бій з кимось невідомим, а згодом і самі потерпають від цього термінатора.

Взягалі, цікавий гомонукляка. Вдало висловлюється що жага рятувати світ, самореалізації, матримоніальних установок - це від жадоби, на якій гомонуклисько розуміється як ніхто інший.

В минулому житті Грід разом з трансмутованими ветеранами східних боєн вже зачищався особисто Верховнокомандуючим, але звести рахунки ніяк не вдається, лише видряпати Божий зір. Перемогти Короля судилося лише вцілілому після армійсько_алхемічного геноциду бойовому монаху, що на протязі минулих глав мстився алхімікам і ганявся за братами, а під кінець пристав до порятунку держави, від якої його народ зазнав найбільших втрат (першопричиною конфлікту була постановка гомункулів, що звалили вбивство дитини на армійця, східняки розпочали бунти, спалили кілька суміжних регіонів, а щоб "утихомирити" був відданний наказ про зачистку цілого народу. Хоча, насправді, дійсною причиною було, як і в багатьох подібних кровопролиттях, нагнітання аури по контрольній точці глобальної алхемічної формули та створення філософських каменів з полонених, завдяки чому ожила маріонеточна армія солдат, вирощена в нетрях штабу, проте, спішно пробуджена - виявилась неконтрольованою та загризла власних "батьків" під "Там-Там-Там Де Нас Нема" Океану Ельзи.



Хтозна, чим би обернулось полканське повстання, якби месник зі шрамом спершу не прополов ряди казенних алхіміків, не діставши лише тих, хто на стороні Порятунку Країни. Та й ГМО- солдати, пробуджені щоб з'їсти путчистів, теж немало шляхів розчистили, виступивши наглядною агітацією для залишків гарнізону на тему чому варто підтримати генеральшу та її культуристичного брата.




V.

Герої так заглибилися у Зловісні Підземелля центру столиці, що зустрічають... Лікаря.

Якому задля втілення Зловісного Плану саме не вистачає ще одного Порушника правил алкемії, якого планує зробити з полкана щоб той врятував свою саме вмираючу від крововтрати подругу. А як не погодиться, за нього це зроблять гомункули фюрер з Гординею, прикувавши руки до накресленої тінями алхімічної формули і зробивши це фактично полковницькими руками, за що той зустрічає Ворота Істини як Порушник й втрачає зір, хоч і відмовився в цьому брати участь.

(Крап-крап-крап-крап,- дзюрчить водичка в катакомбах треку з Two Worlds. Гряде кінець світу. Поєднані одним плейлістом десять серій закінчилися)

VІ.
Далі, космічно-рейнджерські саундтреки як відсилка до загальної надлюдськості державних істот:

Caме час увімкнути треки Сталкера, зокрема Garbage (Radar) theme для позначення головного науково-алкемічного катаклізму. Є трохи й Гельсинг ОВА OST, "Вогнянний хрест" та Метро2033 "Tower", а закінчити можна Скайрімом

(Так розташувалися музичні вподобання, бо сім серій ОЕ-Скрябіна відповідають наслуховуванню за 2007, початок громадської активності,трохи 2009 - наступні два роки для мене була чисто активність натхненно-глобально-духовно соцмережева з паралельним зароблянням і тяганням на справи міні-притулка - саундтрек ігровий надихальний, а вже сталкерюче й скайрімнюче в прослуховуванні настало коли ні бажань, ні натхнень крім самопостапокпліпсису, як зараз:)

VІІ.
https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/790192034367793/?t=320

Як виявилось, від проходжень Воріт Істини разом з полканом - своєю цілісністю поплатився і Гординя, що відгукнулось на непробиваємості його оболонки. А його Отець, хоч і набув богоподоби, проте швидко був видушений зворотнім ритуалом, на підготовку якого батько братів витратив роки поневірять щоб розподілити частки свого "філософського каменю" по глобальній формулі - таким чином завдяки полоненим душам громадян Ксеркса, з якими колишній раб домовився - були врятовані життя аместрійців.

VІІІ.
Оскільки перший гомункул хотів знати все про світ і стати всім завдяки поглиненню Бога - тепер щоб утримати в собі божу Силу він спішить створити новий філософський камінь, з мільйонів чи мільярдів людей - чому стають на заваді усі наявні армійці, алхіміки та химери. Навіть Жадоба встиг знову спробувати відібрати всю могуть у Батька, але ледь сам не засмоктався.

Генеральний обстріл снайперським, кулеметним, мінометним, камнеметним, ножевим і алхемічно-вогневим способом, але завдати відчутних ударів у ближньому контакті вдалось Сталевому Алхіміку, мабуть, в силу кровної близькості до лиходія, що все колись затіяв.

ХІ.

Згадавши, що поряд ще цілий філософський камінь, Батько кидається до свого породження з іменем смертного гріха, якого не бажає відпускати Східний Принц щоб не позбавлятись друга та надії на трон. Зрештою, Грід жертвує собою щоб перетворитися разом зі своїм батьком на крихкий вуглець, в якому робить дірку фінальним ударом Сталевий малий, а там і ручки із Врат Істини матеріалізувались. Не забуваймо, що кіно доволі філософське в плані кармічних розрахунків і змагання з долею, своє змагання Карлик зі склянки завершив.
https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/766797620040568/?t=58

Х.
Кінець: під "Не тримаю зла" Скрябіна https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/861575187271465

Примітки:

* Що цікаво, згадані брати по відношенню до всіх гомонукляк, породжених з першого - виступають дядьками, це нагадує інше алкемічне (по цитаті поперед кожної серії) аніме, де штучно наплоджені есесні вампіри походять із крові Дракули в рештках Міли Харкер, яка насоталась коли в них в Англії була любов. І, як в сюжеті про Дракулу з пістолетами, в Fullmetall Alchemist. півтисячолітньому рабу з синами фактично доводиться боротися проти своїх "родичів", що мають паразитичну якість - існують за рахунок життів людиськ, яких перевершують фізично та регенераційно. Тому під фінал розборок старшого брата із головним лиходієм, що свого досяг але не зовсім,- в накладально музичному стилі вліпив "vampire hunter" з Кастлеванії. А хоча - кому яка різниця. Це був відступ, повертаємось до альбому треків Скрябіна-ОЕ, накладених на неперервну дію сімох серій.


ПЕРСОНАЛІЇ

Лінь

Товстошкірий гомункул-не пробивається ні танковим, ні гранатометним пострілом.

Копав тонель довкруж 50-мільйонного населення держави. Втомився від війни

Курва.

Блистає в початкових серіях. Спец по комунікаціям Закуліси з агентами. Дала одному проповіднику недоформований Філософський камінь щоб зваблювати паству чудесами з нерівностороннім обміном (о! Забув про головний алхемічний прикол: усі елементи стихій трансмутуються за рівноцінним обміном + енергія життя самого алхеміка. Більше можна натворити лиш взявши чужу енергію, як от гомунукляки регенерують завдяки душам усередині свого хфілософського каменю, відділенного від того що в Батька. А той розділив свій на 7 частин й поіменував за смертними гріхами бо так типу сам позбувся заморочок. Треба ж лишити місце для Бога, якого запланував поглинути душевною силою п'ятдесятимільйонного населення, задля чого й створював-об'єднував-перевертав і приєднував державу на протязі століть, а на кордонах підтримував фронтову активність щоб криваві плями на мапі глобального трансмутаційного кола не сходили).

Із зіткнення пастора зі Сталевим https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/1028563917239257/?t=1297, прибічником навукового атеїзму, розпочинається манга - в результаті гомункули прибирають відпрацьовану маріонетку й заміняють тимчасовим двійником (Заздрощами), який провокує населення на громадянські розборки з армією. Оскільки приборкання Штаб навмисне долучає Центральному округу - жертв і руйнувань стає більше, як і плянувалося. https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/1028601183902197/?t=272

Сталінофюрер називає її "ідеальним списом", коли Сталевий майже добився правди після двобою з зеками-охоронцями закинутої лабораторії, такими ж обладунками з прикріпленою душею як його брат, - пальці дами прилетіли в криваву печать з протилежного кінця зали.

Курва вивідувала справи полкана шляхом побаченнь в кафе з його другом (у гумористичному додатку до манги показано як вона смішно цицьками лущить горіхи).

Видовженими пальцями-списами, як у рідинного термінатора, зробила того інвалідом, а згоріла у вогні полковника. Фюрер заборонив Заздрощам переслідувати Вогнянного, так як є державний план на цінні жертви, якими можуть бути лише ті, хто побував у Брам Істини. А таких недолік, тому планували недобровільним примусом на цю роль дохтора Марко (забраного східняком у свій квест) або полкана, що зрештою, вдалось силоміць поза волею останнього.

Ненажера

Жере непотрібних свідків і речові докази. Все потрапляє кудись позапростір, вибратись вдалось лише Принцу зі Сталевих Алхіміком, скориставшись Філософським Каменем Заздрощів.
https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/877031512350511/?t=719

Прайд.

Хлопчик з гострими тінями, публічна біографія повністю фальсифікована, під оболонкою - перший породженний Отцем гомунукляка. Нишпорить кутами, шпигує темними місцями, появу у накладальному чині оздобив саспенсними скрябіновими тречиками: "Тьо мій Голос" https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/797516260302037/?t=1038, "Кризис" (Спатанка, 1999) https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/1039458189441175/?t=797, "Коридьори-нори". https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/1027312830697699/?t=437

У манзі в ранній появи голосом з підворотні відмовляє Заздрощам у кривавій розправі над цивільними через невдале приборкання нелегальних ніндзь-мігрантів.

Заздрість.

Андрогінний трикстер за стать якого досі сперечаються. Міняє форму задля провокацій, втеч і спецоперацій етнічних чисток.

В оригінальній формі він - ХРОБАК, а у бойовій накачанній чужою енергією - зелена крокоділа із сотень вибруньканих тіл, що озвучують полонені душі ксерксян.

Настільки любить хизуватися своїми багатоходівочками, що дограється до вогнянних мук ("Там, де мене лишили", Скрябін)

Панич в білому

За дорученням командування ман'ячив на війні, потім присвоїв інвентарне майно (філософський камінь), підлаштувавши вибух, відсидів у тюрмі, випущений з метою ловлі месника-алхеміковбивці, по ходу справи отримує наказ на дестабілізацію північного укріпрайону задля нанесення кривавої печаті на географічний візерунок - успішно підмовляє сусідню північну державу на порушення кордону, що закінчується розгромом агресора і нанесенням останньої плями на мапу кровопролить та сутичок. https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/1195270607193265/?t=1220


Персонаж поважає чужу впертість й слідування принципам, навіть якщо не згоден (більшість алхеміків - по-своєму штибу хфілософи), будучи при смерті - поглинутий Гординею, стає частиною його філософського каменю, але не губить індивідуальність у вирі мучених душ, натоміть насолоджується, спостерігаючи за прогресом міни світу гомункулами. Встряє з зауваженням посеред важливого бою Гордині, коли той попускається настільки, що вдається до спроби захоплення тіла Сталевого Алхіміка як нового містилища, що є порушенням власних гомонуклячих принципів про вищість істот. Як наслідок - Прайдик позбувається пам'яті і перезавантажується, надалі росте як звичайна дитина з ембріонального віку.

Грід (Жадоба)

Повсталий через свої схильності проти своєї сімейки (йому, бачте, усього мало), веде асоціальний спосіб життя разом з химерами-зоомодифікованими ветеранами східних боєн. З наближенням Визначного дня - разом з поплічниками зачищений особисто Головнокомандувачем https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/886782641375398/?t=194, переплавлений в казані, вживлений упертюху-принцу, чиє тіло і свідомість контролював до перших флешбеків. Згадавши всі образи - переходить на сторону Сталевого Алхіміка і у фінальних розборках ледь не заволодіває усім світом, хто ж знав що центр світу знахдиться на трохи метрів вбік.

Далекосхідний принц


Припер зі своїми тілоохоронцями у пошуках чарунку безсмертя для імператора-батька, таким чином сподіваючись вивищитись серед десятків інших синів від наложниць різних кланів, , щоб уникнути традиційного вирішення питання спадку шляхом різанини.

З аналогічною метою в Аместріс суне конкурентна дівчинка з карликовою пандою і наробляють шуму.

Принц слідує за центральними братами і опиняється в "чорній дірі" по інший бік фальшивих Воріт Істини (чим виявився поглинач-гомункул), звідки потрапляє прямо в лігво боса й приймає в своє тіло особистість Жадоби.

https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/1028707473891568/?t=558

Маленька дівчинка з пандою слідують за східняком, який шукає на Півночі записки загиблого на війні брата, що пожертвував заради нього життям, поділившись рукою (така от алхімія з алкагестрією).

Коли дівчинку разом з переможеним до стану хробака Заздрістю відправляють додому - вона не слухає, натомість вірить Заздрості і повертається в столицю, де ненароком випускає цього самого затято підступного гомункула.

Полкан

Чудовий інтриган і конспіратор, але зі своїми планами на викриття зради провалюється, бо верхівка армії свідомо й добровільно підкорена фюрерові-нелюду.

https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/890421591011503/?t=1179

Сам фюрер розсилає підопічних полкана на фронт, а його снайпершу призначає своєю секретаршею, не лишаючи шансів для політичного маневру. Проте полкан таки збирає всіх і вирушає чудить переворот, доки війська на навчаннях, а потяг з Головнокомандувачем пожбурено в ущелину терактом

Юз


Сім'янин, ветеран, любитель ножичків, не чурається кривавої роботи - працював криміналістом, розглядів зраду копаючись у слідчих архівах. Вбитий заздрощами під ликом коханої дружини, а вину зкинуто на іншу підопічну полкана. Останній фальсифікував їх смерть щоб заховати закордоном, хоча Заздрощам ще довго любо-мило було розказувати свою багатоходівочку, за що й попалився.

Горила-Жаба-Свиня-Лев

Підопічні химери панича в білому, яких в результаті боїв зі східняком (музика із Clear Sky, гри про сталкера Шрама https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/889526474434348/) та Сталевим вербуються до команди добра.

Теж мріють вернутися до повноцінної людцтва, але й так най буде.

Месник

У перших серіях та манзі нагадує класичний образ Шварца-термінатора в окулярах.

Рука татуйована формулами - все що залишилося від родини, пересаджена братом від себе магічно-хімічним штибом. Мстить військовим та науковцям за геноцид та анексію, причому у стані афекту першими жертвами стає подружжя фронтових лікарів, що надавали допомогу і своїм і чужим. До того ж, це виявились батьки подруги сталевого алхіміка, яка вивчилася у бабусі на механа й лупить гайковим ключем головного героя коли той ламає свою автоброню.

Відомі замочені східняком алхеміки:

Залізний https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/vb.100002569768397/1028580573904258/?type=2&video_source=user_video_tab (хоча в манзі щодо нього віджартовувались що помер він геть безспецефектно та підступно, з-за спини)
Срібний https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/vb.100002569768397/1341336209295358/?type=2&video_source=user_video_tab
та Татко Хорий - в тій же серії, що й Залізний.

В його народі усю цю діяльність з малювання формул та трансмутацій прийнятоно вважати образою Бога, тому він лише руйнує та наводить справедливість пожертвованою рукою, але затим вчитується в праці брата і робить другу руку теж татуйованою.

Тіло брата Сталевого Алхіміка


Дистрофічне. Стирчить у Воріт Істини, куди іноді заносить братів при втраті свідомості чи від алхемствувань. Таможе сама Істина, що кепкує реквізованими рукою й ногою Сталевого, за що старший брат мріє натовкти їй боки.

Наприкінці до Брами задує першого гомункула, збентеженого що його чудовий кількавіковий плян стати досконалою істотою, угробивши країну й прибравши силу бога, було відхилено Усесвітом

Трохи серій для розкриття теми.

1. Невдалий одноосібний льодовий путч під оркестровані треки дo ігор Commodore 64 https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/779132138807116/?t=504

2. У союзного генерала в кабінеті велетенські матрьощки, а на епізод накладені хозяїн-барін шуфутинського і співзвучне блатному мотиву "парам_пам" Скрябіна https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/827744887279174/?t=382

3. Послухати демки Скрябіна з добірки Вкантактє Nation https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/1039672799419714/?t=1207


Instrumental-2 https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/1027245054037810/?t=207



Remember (Машини-вітрини)https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/1028720323890283/?t=635


Казки, 2011 (''рай''), ігросаундтреки квартира-мініпритулок

Previous post Next post
Up